;
Horns Inda House Soul, funk en rock covers uit de jaren 70 en 80!
vrijdag 30 jun ‘17
open: 20:00u | start: 20:30u
vvk € 8 | deur € 8
muziek |

Voor de lekkerste soul, funk en rock covers uit de jaren 70 en 80 zit je bij Horns inda House helemaal goed. Op 30 juni 2017 staat de groep (met wel 19 bandleden!) in podium de Vorstin, Hilversum. Dans en zing mee op de lekkerste live versies van Tower of Power, Earth, Wind and Fire, Chicago, Stevie Wonder en veel meer!

Het begon als een éénmalig project, samengesteld door de inmiddels veel te jong overleden Victor Oskam (o.a. slagwerker Philharmonisch orkest en leraar Conservatorium Amsterdam), Gert van Voorst (trombone en bandleider) en Alex de Haan (trompet en muzikaal leider) uit muzikanten van diverse Gooise coverbands en blazers van muziekvereniging Bmol te Ankeveen en ver daarbuiten. Na het eerste optreden tussen de uitvoeringen van de diverse slagwerk en blazersgroepen van Bmol smaakte het naar meer en is na een tijdje het project omgedoopt tot een echte band. Het doel is serieus lekkere muziek te maken om een feestje te kunnen bouwen.

Bezetting
De huidige bezetting van de band laat een grote diversiteit zien, oud en jong vinden elkaar in Horns inda House!

Naast de hierboven genoemde Gert en Alex bestaat de band verder uit de volgende muzikanten.

De ervaren zanger Ben Simms (o.a. Soulmachine en veel eerder in de USA de Persidioes die als backupband Sly and the Family Stone hadden) staat samen met zijn Marja van Wettum (percussioniste) naast een jong talent de bassist Pim Meester (o.a. Hottub Heroes). Jeroen Fleskens is nu de HornsindaHouse gitarist naast zijn Soulmachine. De vaste drummer Eddy Burgman wordt vervangen door Erik Battem, o.a. bekend van Sundays Child, Dean, en B70. Frank Meester (keyboards) speelt naast de Horns inda House o.a. in Sabor en Res-q.

Diverse leden van de blazerssectie zijn ook te vinden in andere orkesten en bands, zoals saxofoniste Anita van den Hoven en bariton saxofonist Richard Streng in de Fellows Big Band. Marianne van Vliet en Anouk Sluijmers (saxofoons) spelen o.a.in de AMC Bigband. Ronald Torsing (trompet) speelt in Let but. Peter Labije speelt trombone en David Schouten van de Velden speelt de derde trompet. De zangeressen Iris Fricke en Rini Kleijn maken o.a. ook deel uit van Soulmachine. Zangeres Pia Barentsen kennen we van Just Joe Partyband. Zanger Frits de Wit zingt al jaren bij Tape That

Na afloop van dit concert is er een afterparty: Discobar! Als bezoeker van Horns inda House kan je hier gratis naar toe.

Voor dit concert zijn er ook fysieke kaarten te koop bij Platenhuis ’t Oor (je kunt alleen contant betalen!)


Discobar vr 30 jun ‘17
Word lid van onze nieuwsbrief

Meld je aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief

En blijf op de hoogte van het laatste nieuws en de nieuwste shows.

Verstuur

Binnenkort in De Vorstin:

Volg ons op spotify