Hottub Heroes Een kolkend bad vol hits
zaterdag 02 okt ‘21
open: 21:00u | start: 21:45u
muziek | Kleine zaal

Een kolkend bad van scheurende gitaren, stevige beats, en dikke synthesizers wordt afgewisseld met de leukste meezingers. Kortom: dit wordt een nineties en zeroes feestavond om nooit te vergeten!

Om zoveel mensen als mogelijk toe te kunnen laten in De Vorstin gaan we gebruik maken van de CoronaCheck-app. Ben je gevaccineerd, bezit je een negatieve test of ben je in het bezit van een herstelbewijs?  In de app verschijnt dan een groen vinkje waarmee we je toegang kunnen verlenen tot De Vorstin. We zien je graag verschijnen!

Wil je meer weten over de precieze regels? Kijk dan hier voor meer informatie over toegang tot evenementen tijdens Corona. Hier lees je meer over de CoronaCheck-app.

Met nummers van Avicii tot De Jeugd van Tegenwoordig en van Kings of Leon tot Coldplay is een optreden van deze band een eclectisch feest van herkenning. Laat je verrassen in de energieke wereld van Hottub Heroes!

Scheurende gitaren, stevige beats en dikke synthesizers beuken door je speakers waarbij stilstaan geen optie is! Zingen, springen en dansen is wat je kan verwachten in een kolkend bad van energie waarbij de hits van de 90’s, 00’s en nu in een lekker tempo voorbij razen. De band bestaat uit vijf muzikale helden die zich door de jaren hebben ontwikkeld als ware podiumbeesten en hebben onder andere gespeeld op Zwarte Cross (Megatent), Vierdaagsefeesten Nijmegen, Festyland en 7th Sunday.

Geef je over en dompel je onder in de wereld van de HOTTUB HEROES!


The Laundry BigBand ft. Loet van der Lee ma 4 okt ‘21
Word lid van onze nieuwsbrief

Meld je aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief

En blijf op de hoogte van het laatste nieuws en de nieuwste shows.

Verstuur

Binnenkort in De Vorstin

Volg ons op spotify