;
Hottub Heroes | De Vorstin Lentesessies Een kolkend bad vol hits
zondag 23 mei ‘21
open: 14:30u | start: 15:00u
muziek | Grote zaal

Dit is het verplaatste evenement van vrijdag 12 februari. Tickets blijven geldig voor deze nieuwe datum. Tickethouders hebben een mail ontvangen met meer informatie. 

Een kolkend bad van scheurende gitaren, stevige beats, en dikke synthesizers wordt afgewisseld met de leukste meezingers! Met nummers van Avicii tot De Jeugd van Tegenwoordig en van Kings of Leon tot Coldplay is een optreden van deze band een eclectisch feest van herkenning. Laat je verrassen in de energieke wereld van Hottub Heroes!

Onderdeel van dit speciale Lentesessie-optreden is de Hottub Heroes Goes Zeroes Quiz! De band speelt hits uit de nineties en zeroes, terwijl jij als bezoeker doorlopend verrassende vragen over de muziek kunt beantwoorden. De winnaar van deze interactieve quiz wordt gekroond tot Hero van de avond en gaat naar huis met een leuke prijs.

De Vorstin Lentessessies is een reeks unieke zitconcerten. De winter wordt gevuld met een serie van intieme optredens in de grote zaal. Een persoonlijk concert op een veilige anderhalve meter afstand. Check de spelregels van onze Wintersessies hier.


Hottub Heroes | De Vorstin Lentesessies zo 23 mei ‘21
Word lid van onze nieuwsbrief

Meld je aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief

En blijf op de hoogte van het laatste nieuws en de nieuwste shows.

Verstuur

Binnenkort in De Vorstin

Volg ons op spotify