Ian Siegal | Hoochie Mama’s Blues Tavern Onvervalste Blues
zondag 24 okt ‘21
open: 15:30u | start: 16:00u
muziek | Kleine zaal

Britse bluesheld Ian Siegal komt naar Hilversum.

De naam zegt het al: de lokale blueshelden van Hoochie Mama organiseren heerlijke bluesmiddagen in De Vorstin. De mannen zullen tijdens Hoochie Mama’s Blues Tavern uw gastheren zijn. Ze nemen je elke keer mee in een onvergetelijke middag met zowel nationale als internationale bluesartiesten. Deze keer is dat Ian Siegal!

De Britse zanger/gitarist Ian Siegal is de enige Brit die maar liefst twee keer genomineerd is voor de US Blues Music Awards, het blues-equivalent van de Grammy’s. Hij wordt vaak de favoriete blues- en americanaman van het VK genoemd.

Met zijn doorleefde, rauwe stemgeluid, passie, humor en vurige slide-gitaar in combinatie met zjn ijzersterke performance heeft hij in korte tijd een enorme livereputatie op weten te bouwen.

Hoochie Mama
Onze hosts, de Hilversumse band Hoochie Mama, verzorgt het voorprogramma!

De muziek van Hoochie Mama leunt veelal op het spel van gitarist Pim Dollé, die met zijn virtuoze spel en sound de aandacht van vele liefhebbers van gitaargeweld weet te trekken. Ondersteund door het strakke drummen van Pascal Numan wordt dit afgewisseld met bluesharp gespeeld door Ron Dollé. Het rauwe stemgeluid van Theo Duurland maakt het geheel compleet. De hechte vriendenclub is met name beïnvloed door grote namen als Jimi Hendrix, Stevie Ray Vaughan, Muddy Waters, John Lee Hooker en vele andere.

Om zoveel mensen als mogelijk toe te kunnen laten in De Vorstin gaan we gebruik maken van de CoronaCheck-app. Ben je gevaccineerd, bezit je een negatieve test of ben je in het bezit van een herstelbewijs?  In de app verschijnt dan een groen vinkje waarmee we je toegang kunnen verlenen tot De Vorstin. We zien je graag verschijnen!

Wil je meer weten over de precieze regels? Kijk dan hier voor meer informatie over toegang tot evenementen tijdens Corona. Hier lees je meer over de CoronaCheck-app.


Flirt Night (Halloween Special) vr 29 okt ‘21
Word lid van onze nieuwsbrief

Meld je aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief

En blijf op de hoogte van het laatste nieuws en de nieuwste shows.

Verstuur

Volg ons op spotify