;
Ian Siegal (UK) Presented by Hoochie Mama's Blues Tavern
zondag 24 okt ‘21
open: 15:30u | start: 16:00u
muziek | Kleine zaal

Britse bluesheld Ian Siegal komt naar Hilversum.

Om zoveel mensen als mogelijk toe te kunnen laten in De Vorstin gaan we gebruik maken van de CoronaCheck-app. Ben je gevaccineerd, bezit je een negatieve test of ben je in het bezit van een herstelbewijs?  In de app verschijnt dan een groen vinkje waarmee we je toegang kunnen verlenen tot De Vorstin. We zien je graag verschijnen!

Wil je meer weten over de precieze regels? Kijk dan hier voor meer informatie over toegang tot evenementen tijdens Corona. Hier lees je meer over de CoronaCheck-app.

De Britse zanger/gitarist Ian Siegal is de enige brit die maar liefst twee keer genomineerd is voor de US Blues Music Awards, het blues-equivalent van de Grammy Awards. Met zijn doorleefde, rauwe stemgeluid, passie, humor en vurige slide-gitaar in combinatie met zijn ijzersterke performance heeft hij in korte tijd een enorme live reputatie op weten te bouwen.

Dit jaar is zijn nieuwste album Bluesorama verschenen. Dit album is een samenwerking tussen Ian, Franse bluesgitarist Eric Starczan en de Amerikaanse singer-songwriter Jennifer Jordan.

Hoochie Mama
Onze hosts, de Hilversumse band Hoochie Mama, verzorgt het voorprogramma!

De muziek van Hoochie Mama leunt veelal op het spel van gitarist Pim Dollé, die met zijn virtuoze spel en sound de aandacht van vele liefhebbers van gitaargeweld weet te trekken. Ondersteund door een strakke ritmesectie wordt dit afgewisseld met bluesharp gespeeld door broer Ron. Het rauwe stemgeluid van Theo Duurland maakt het geheel compleet. De hechte vriendenclub is met name beïnvloed door grote namen als Jimi Hendrix, Stevie Ray Vaughan, Muddy Waters, John Lee Hooker en vele andere.

Dit is het verplaatste evenement van 17 april 2021. Tickets blijven geldig voor deze nieuwe datum. Tickethouders hebben een mail ontvangen met meer informatie.


Tim Akkerman & The Ivy League za 23 okt ‘21
Steffen Morrison za 30 okt ‘21
Word lid van onze nieuwsbrief

Meld je aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief

En blijf op de hoogte van het laatste nieuws en de nieuwste shows.

Verstuur

Binnenkort in De Vorstin

Volg ons op spotify