;
Indian Askin Another Round Tour
vrijdag 01 nov ‘19
open: 20:30u | start: 21:00u
vvk € 14,50 | deur € 14,50
muziek | Kleine zaal

‘Another Round’? Yes please! Indian Askin doet in het najaar nog een ronde van hun ‘Another Round’ tour. De Vorstin is al ingevoerd bij Google Maps. Lessgo!

Debuut ‘Sea of Ethanol’ leverde de Indian Askin veel op. Heel erg veel. De gewonnen Edison Award is omgesmolten en blinkt tegenwoordig om de ringvingers van de vier rockers. De constant durende festivaltour zorgde ervoor dat ieder bandlid nu elke uithoek van Nederland op de kaart kan aanwijzen. Drie jaar na dat debuutalbum zijn Chino, Jasja, Ferry en Bart klaar voor de volgende ronde. Opvolger ‘Another Round’ verscheen op 25 januari.

Chino: “Another Round’ is een echte band plaat geworden. Op de debuutplaat had ik alles zelf opgenomen in het crappy programma Fruity Loops. Nu hebben we het hele album samen opgenomen in Ableton en hebben we het professioneler aangepakt.”

Support: Ciao Lucifer
Ons concept is nogal simpel: pure bromance.

Gewoon twee hartsgappies die met een gitaar en een drumstel in hun rode Peugeo’tje naar je stad komen. Onze nummers zijn zorgvuldig gecheckt door een strenge commissie van vriendinnen die graag dansen. Als zij het stom vinden dan gooien we het liedje weg.

Wat er overblijft is vriendschap in geluidsvorm. Lo-fi powerpop die klinkt alsof Unknown Mortal Orchestra een onuitgebracht Beatles liedje speelt op de bruiloft van the Kills.

xx


Fusebox vr 1 nov ‘19
Word lid van onze nieuwsbrief

Meld je aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief

En blijf op de hoogte van het laatste nieuws en de nieuwste shows.

Verstuur

Binnenkort in De Vorstin:

Volg ons op spotify