;
Inferum + Hibakusha + 3rd Machine Powered by KRACHTSTROOM
vrijdag 12 jan ‘18
open: 20:00u | start: 20:30u
vvk € 7,50 | deur € 7,50
muziek

In samenwerking met onze buddies van Krachtstroom presenteert de Vorstin Inferum, Hibakusha en 3rd Machine. In andere woorden, dit gaat een harde worden!

3rd Machine
3rd Machine is Metal met een hoofdletter M. Zeer hard, soms met industrial riffs en melodische interludes. De Nederlandse band heeft al ruim tien jaar ervaring als band en nog veel meer als muzikanten. 3rd Machine tekende onlangs een wereldwijde label deal met ‘Into The LimeLight Records’ voor het nieuwe album ‘Quantified Self’. De Nederlandse metal media waren onder de indruk van de schijf en schreef lovende woorden over de metalgroep.

Hibakusha
Hibakusha is een 5-mans metalband uit Haarlem , Nederland. Geïnspireerd door het laagste en zwaarste uit metal, gebruiken ze knallende beats en scheurende leadgitaren voor een intense live show. Dit bracht de band shows als Fortarock , Euroblast Festival Keulen, Comple xity Fest Patronaat , Amsterdam Metalfest Melkweg en support voor Norma Jean in de Q-factory Amsterdam , allemaal in het eerste jaar na het debuut. Ze hebben ondertussen het podium gedeeld met oa; Animals As Leaders, Gojira, Textures, Megadeth en Veil Of Maya.

Inferum
De ‘Mechanical Death Metal’ band uit Eindhoven. Het geluid is heavy, doordrenkt in progressieve riffs met brute vocals. Het vijftal leert elkaar kennen op de ‘Metal Factory’, dé metal opleiding van Nederland. In hun korte bestaan hebben ze al het podium gedeeld met de zwaargewichten in de industrie, waaronder Suicide Silence, Cryptopsy en The Charm The Fury. Daarnaast heeft Inferum gespeeld op Stonehenge en Baroeg Open Air. De band streed voor de titel ‘The Dutch Wacken Metal Battle 2017’ en ging er mee van door.

Krachtstroom in De Vorstin is verplichte kost voor elke liefhebber van metal, hardcore en alles daartussen!

 


Avrotros Muziekcafé za 13 jan ‘18
Word lid van onze nieuwsbrief

Meld je aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief

En blijf op de hoogte van het laatste nieuws en de nieuwste shows.

Verstuur

Binnenkort in De Vorstin:

Volg ons op spotify