;
Infloyd Dit concert is gratis voor Members!
zaterdag 09 sep ‘17
open: 20:30u | start: 21:00u
vvk € 22,50 | deur € 22,50
muziek

Infloyd is de meest toonaangevende Pink Floyd tribute band van Nederland. Vanaf september 2017 toert Infloyd door Nederland met een compleet nieuwe show, en komt de band op veler verzoek naar Hilversum. Tijdens dit concert staan de Pink Floyd albums The Final Cut (1983) en Animals (1977) centraal.

Infloyd is sinds 2013 één van de meest toonaangevende Pink Floyd tribute band van Nederland. Hun derde grote tour (Amused to Death) deed ook een afgeladen Podium de Vorstin aan, en werd in februari 2017 afgesloten in AFAS Live in Amsterdam.

Vanaf september 2017 toert Infloyd door Nederland met een compleet nieuwe show, en komt de band op veler verzoek naar Hilversum. Tijdens dit concert staan de Pink Floyd albums The Final Cut (1983) en Animals (1977) centraal.

The Final Cut is het laatste Pink Floyd-album waarbij Roger Waters deel uitmaakte van de band. Tijdens de opnames van het album waren de spanningen tussen de bandleden al aanwezig. Alle nummers zijn geschreven door Roger Waters. Direct na de opnames gingen de bandleden ieder hun eigen weg. Geen van de nummers van The Final Cut is ooit live uitgevoerd door Pink Floyd. Volgens Infloyd verdient het album na 34 jaar een live-podium. Een unieke kans om de nummers op de plaat eens live te horen.

Ook het 40-jarige album Animals wordt in zijn compleetheid live gebracht door The Dutch Pink Floyd tribute. De plaat die muziekaal en tekstueel zo glansrijk tijdloos is. En dat is nog niet alles, want de inmiddels roemruchte derde set met all-time favourites maakt de ultieme Pink Floyd avond compleet.

Voor dit concert zijn er ook fysieke kaarten te koop bij Platenhuis ’t Oor (je kunt alleen contant betalen!)
Dit concert is GRATIS voor Membercardhouders! Laat je geldige Membercard aan de kassa zien, dan kan jij gratis naar binnen! De Membercard is niet meer te koop; de actie is dus alleen voor houders van een nog geldige membercard.

 


Toni Macaroni and the Swinging Devils za 9 sep ‘17
Word lid van onze nieuwsbrief

Meld je aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief

En blijf op de hoogte van het laatste nieuws en de nieuwste shows.

Verstuur

Binnenkort in De Vorstin:

Volg ons op spotify