;
Disquiet + Insurrection + Morvigor Powered by Krachtstroom
vrijdag 10 mei ‘19
open: 20:00u | start: 20:30u
vvk € 9,50 | deur € 12,50
muziek | Kleine zaal

Het is weer hoog tijd om een avond keihard te rammen! En waar doe je dat nu beter dan in de Vorstin, tijdens Krachtstroom? Op 10 mei staat Krachtstroom in het teken van death metal: Disquiet + Insurrection + Morvigor. Houdt rekening met een portie agressie en brute vocalen.

Timetable
20:00 Deuren open
20:20 Morvigor
21:30 Insurrection
23:00 Disquiet
00:00 Afloop
Let op! Dit tijdschema is onder voorbehoud en hiervan kan worden afgeweken.

Disquiet
Disquiet is een thrash-/ deathmetalband uit Utrecht, sinds 2008 actief. De band heeft twee cd’s opgenomen, is getekend bij Soulseller records en kreeg internationaal lovende reviews op “The Condemnation” (2016) waarbij 10 maal eremetaal werd gehaald in de Aardschok.

 


Insurrection
Insurrection (uit Friesland) maakt de ultieme combi van agressie en melodie met hun catchy melodeath/thrash. Opgericht in 2008, verscheen in 2015 hun ‘Catatonic’ mcd bij Big Bad Wolf Records. De eerste druk daarvan werd binnen no time uitverkocht en werd daarna live gepromoot met meer dan 70 shows in Nederland, Duitsland, Frankrijk en Zwitserland. De band deelde o.a. het podium met Destruction, Cradle Of Filth, Darkane, Cryptopsy en Hypocrisy. Later dit jaar hoopt Insurrection hun eerste full-length plaat ‘Circles Of Despair’ uit te brengen die vorig jaar gemaakt werd met niemand minder dan de bekende Gothenburg-sound producer Fredrik Nordström (o.a. At The Gates, In Flames, Arch Enemy etc.).

Morvigor
Geïnspireerd door een groot scala aan bands, van Mayhem tot Pink Floyd
en van Morbid Angel tot Joy Division, maakt Morvigor sinds 2011 een vorm van expressieve Black/Death Metal. Psychedelische clean stukjes worden afgewisseld met groezelige punk riffs, afgetopt met melancholieke climaxen. Euforisch en neerslachtig. Experimenteel en conservatief. Meeslepend en opjagend. Morvigor loopt over de gebaande paden om vervolgens rigoreus de duisternis in te rennen.


Thank God it's Donna vr 10 mei ‘19
Word lid van onze nieuwsbrief

Meld je aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief

En blijf op de hoogte van het laatste nieuws en de nieuwste shows.

Verstuur

Binnenkort in De Vorstin:

Volg ons op spotify