;
Jake Clemons (E Street Band) bekend van Bruce Springsteen E-street Band
zaterdag 08 jun ‘19
open: 21:00u | start: 21:45u
vvk € 20 | deur € 20
muziek | Kleine zaal

Jake Clemons (jazeker, het neefje van) tourt al zeven jaar, als tenor en baritonsaxofonist met de E Street Band van Bruce Springsteen. Maar Jake maakt ook eigen muziek! Zijn nieuwe single ‘Democracy’ is een voorbode van zijn nieuwe album dat in mei zal uitkomen. We hebben de waanzinnige eer om deze E Street Band muzikant op 8 juni te ontvangen!

Je hebt het haar en er is de bril, maar uiteindelijk is er een persoon die een magneet is voor positieve energie, emotie en het creëren van verhalen. Terwijl hij een diepe verbinding voelt met zijn verleden, blijft Jake Clemons een diepe verbinding maken met het heden door het leven ten volle te leven tijdens een muzikale reis. Als je de mysterieuze, ruige kant van Johnny Cash neemt en mixt met het soulvolle down to earth liefdeskind van Bruce Springsteen en Clarence Clemons – shaken not stired ofcourse – kom je terecht bij de unieke en getalenteerde Jake Clemons. Hij speelt gitaar, sax, piano en drums, hij schrijft muziek, hij zingt, hij houdt van rock ’n roll!

Jake stapte in 2013 uit de grote schaduw van zijn oom Clarence met de release van zijn debuut-EP, Embracing Light. Met slechts een paar eigen liedjes liet de begaafde zanger en multi-instrumentalist hoeveel hij te zeggen heeft. In 2017 kwam zijn full-length album Fear + Love. Nu komt dus zijn 2e full-length album uit en we kunnen niet wachten!


Jamsessie zo 9 jun ‘19
Word lid van onze nieuwsbrief

Meld je aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief

En blijf op de hoogte van het laatste nieuws en de nieuwste shows.

Verstuur

Binnenkort in De Vorstin:

Volg ons op spotify