;
Jamsessie Dé avond voor muzikanten en muziekliefhebbers
zondag 10 sep ‘17
open: 15:00u | start: 15:15u
muziek

De jamsessie bij de Vorstin is een avond waar muzikanten (beginners, gevorderden en pro’s) samen lekker muziek maken, van blues en rock tot soul en funk! De entree is gratis dus kom gezellig langs om te luisteren en een drankje te doen of om mee te spelen als muzikant.

De jamsessie bij de Vorstin is niet alleen een plek voor beginnende/gevorderde muzikanten, maar ook bezoekers zijn van harte welkom.
De oefenruimtes en het podiumcafé worden weer omgedoopt tot een ontmoetingsplek voor muzikanten en muziekliefhebbers. Er worden meerdere ruimtes beschikbaar gesteld om je muzikale kunsten te vertonen of om natuurlijk gewoonweg lekker te genieten van wat de avond voortbrengt.

De Jamsessie op 10 september word geopend door Abraham Sarache!

Abraham Sarache
Wat begon als een soloproject, is vandaag uitgegroeid tot een exotisch, technisch en emotioneel mengsel dat de getalenteerde Garri Snowman en Tristan Turner aan boord heeft gebracht. Snowman voegt zwaarte en precisie voor complexe drum beats toe en Turner vult de lage uiteinden met stevige meesterschap en een experimentele aanpak van de basgitaar.


De 50ste Pop Bizz Quiz! wo 13 sep ‘17
Word lid van onze nieuwsbrief

Meld je aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief

En blijf op de hoogte van het laatste nieuws en de nieuwste shows.

Verstuur

Binnenkort in De Vorstin:

Volg ons op spotify