;
Jamsessie Dé​ ​middag​ ​voor​ ​en​ ​door​ ​muzikanten, deze editie: Cosmopolitans
zondag 10 feb ‘19
open: 15:00u | start: 15:15u
muziek | Kleine zaal

Kan jij ook altijd zo genieten van scènes in films of series waarin een groep muzikanten heerlijk met elkaar zit te jammen en de meest fantastische muziek ontstaat? Zou je zoiets graag eens in het echt mee willen maken, maar heb je geen idee waar je dan moet zijn? Stop maar met zoeken en geniet iedere maand van de jamsessie in de Vorstin waar beginners, gevorderden en pro’s elkaar én het publiek verrassen.

Cosmopolitans
Cosmopolitans is een Utrecht-Amsterdamse indierock band die eigen werk speelt. De bandleden spelen al geruime tijd samen en hebben in 2017 een demo opgenomen. Live zetten ze een sterke show neer, met naast een aantal dansbare nummers ook meerstemmige akoestische liedjes ‘met een verhaal’. De huidige bezetting heeft al regelmatig met elkaar op het podium gestaan, onder andere in Acu en Stathe (Utrecht), Mezrab (Amsterdam), De Pier (Scheveningen) en op Jampop (Everdingen).

De jamsessie bij De Vorstin is een avond waar muzikanten (beginners, gevorderden en pros) samen lekker muziek maken, van blues en rock tot soul en funk! De entree is gratis dus kom gezellig langs om te luisteren en een drankje te doen of om mee te spelen als muzikant.

De jamsessie is niet alleen een plek voor beginnende/gevorderde muzikanten, maar ook bezoekers zijn van harte welkom.
De oefenruimtes en het podiumcafé worden weer omgedoopt tot een ontmoetingsplek voor muzikanten en muziekliefhebbers. Er worden meerdere ruimtes beschikbaar gesteld om je muzikale kunsten te vertonen of om natuurlijk gewoonweg lekker te genieten van wat de avond voortbrengt.


Thin Lizzy’s Brian Downey | Alive & Dangerous Tour zo 10 feb ‘19
Word lid van onze nieuwsbrief

Meld je aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief

En blijf op de hoogte van het laatste nieuws en de nieuwste shows.

Verstuur

Binnenkort in De Vorstin:

Volg ons op spotify