;
Jamsessie Dé​ ​middag​ ​voor​ ​en​ ​door​ ​muzikanten
zondag 13 mei ‘18
open: 15:00u | start: 15:15u
muziek

Kan jij ook altijd zo genieten van scènes in films of series waarin een groep muzikanten heerlijk met elkaar zit te jammen en de meest fantastische muziek ontstaat? Zou je zoiets graag eens in het echt mee willen maken, maar heb je geen idee waar je dan moet zijn? Stop maar met zoeken en geniet iedere maand van de jamsessie in de Vorstin waar beginners, gevorderden en pro’s elkaar én het publiek verrassen.

Deze jamsessie wordt geopend door een rockcoverband met een geheel eigen stijl: ‘T WEER. Geen doorsnee covers, elk nummer is bedoeld om op te springen en te dansen.

Of je nu van blues, rock, soul of funk houdt, tijdens de maandelijkse jamsessie komt het allemaal voorbij! De entree is gratis dus behalve mogelijke andere verplichtingen is er werkelijk niets wat je tegenhoudt om langs te komen. Bovendien is de sessie voor iedereen toegankelijk. Wil jij enkel van de muziek en een drankje genieten of sluit je je liever aan bij de jamsessie? Het kan allemaal! Zowel de oefenruimtes als het podiumcafé worden deze middag omgedoopt tot ontmoetingsplek voor muzikanten en muziekliefhebbers, zorg dat je erbij​ ​bent​ ​en​ ​creëer​ ​samen​ ​nieuwe​ ​mooie​ ​herinneringen!

‘T WEER bestaat uit doorgewinterde rockmuzikanten, die de vaderlandse podia al betraden terwijl het grootste deel van het publiek nog niet was geboren. Twee leden (Marko en Geert) maakten deel uit van de fameuze rockband STORM en kunnen terug kijken op een turbulente tijd als voorprogramma van Normaal en Rowwen Hèze en zelfs een paar kleine hits. De zanger heeft een lange historie van bands, waaronder ‘Rotjoch’ en is daarnaast al decennia lang actief als singer/songwriter.

John heeft al ruim 30 jaar podiumervaring in verschillende gooise bands, van punk, rock tot hardrock enkele namen zijn The Brewed,Intrudor en Wicked Nature.

Het repertoire van ‘T WEER bestaat uit covers uit een breed genre powerrock nummers, van Herman Brood Metallica, Black Sabbath, Motorhead The Cult tot Triggerfinger, Greenday en veel veel meer.

‘T WEER doet zijn naam eer aan, zoals het weer, is ‘T WEER soms heel mooi, dan weer stormachtig, echter in tegenstelling tot het ‘echte weer staat ‘T WEER altijd garant voor een dampende, hevig swingende Rockshow!


Patat Met: Nachtschade + Backgammon + Blue Marble vr 18 mei ‘18
Word lid van onze nieuwsbrief

Meld je aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief

En blijf op de hoogte van het laatste nieuws en de nieuwste shows.

Verstuur

Binnenkort in De Vorstin:

Volg ons op spotify