;
Jamsessie Dé​ ​middag​ ​voor​ ​en​ ​door​ ​muzikanten
zondag 10 jun ‘18
open: 15:00u | start: 15:15u
muziek

Kan jij ook altijd zo genieten van scènes in films of series waarin een groep muzikanten heerlijk met elkaar zit te jammen en de meest fantastische muziek ontstaat? Zou je zoiets graag eens in het echt mee willen maken, maar heb je geen idee waar je dan moet zijn? Stop maar met zoeken en geniet iedere maand van de jamsessie in de Vorstin waar beginners, gevorderden en pro’s elkaar én het publiek verrassen.

Of je nu van blues, rock, soul of funk houdt, tijdens de maandelijkse jamsessie komt het allemaal voorbij! De entree is gratis dus behalve mogelijke andere verplichtingen is er werkelijk niets wat je tegenhoudt om langs te komen. Bovendien is de sessie voor iedereen toegankelijk. Wil jij enkel van de muziek en een drankje genieten of sluit je je liever aan bij de jamsessie? Het kan allemaal! Zowel de oefenruimtes als het podiumcafé worden deze middag omgedoopt tot ontmoetingsplek voor muzikanten en muziekliefhebbers, zorg dat je erbij​ ​bent​ ​en​ ​creëer​ ​samen​ ​nieuwe​ ​mooie​ ​herinneringen!

Deze editie kun je bovendien genieten van een optreden van: Your Royal Highness!

Het leven aan de verkeerde kant van het spoor, beter bekend als Hilversum-Noord, heeft deze jongens gemaakt tot wie ze nu zijn, maar heeft ze ook geïnspireerd om muziek te schrijven. Gewapend met hun gitaren zingen zij dus over de kleine vermakelijkheden in het leven. Oma die een gebakken taart in de raamopening koelt terwijl de vogeltjes buiten fluiten. Zo creëren  deze Gooische boys een nostalgische sfeer zoals die ook was in grootmoeders tijd (en nog steeds is in Noord). Daarnaast wordt hun muziek getypeerd als bitterzoet maar hoopvol en tegelijkertijd hopeloos romantisch, cynisch zelfbewust en met opzet rafelig. 


Film Quiz wo 13 jun ‘18
Word lid van onze nieuwsbrief

Meld je aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief

En blijf op de hoogte van het laatste nieuws en de nieuwste shows.

Verstuur

Binnenkort in De Vorstin:

Volg ons op spotify