;
Jamsessie Dé​ ​middag​ ​voor​ ​en​ ​door​ ​muzikanten
zondag 12 mei ‘19
open: 15:00u | start: 15:15u
muziek | Kleine zaal

Kan jij ook altijd zo genieten van scènes in films of series waarin een groep muzikanten heerlijk met elkaar zit te jammen en de meest fantastische muziek ontstaat? Zou je zoiets graag eens in het echt mee willen maken, maar heb je geen idee waar je dan moet zijn? Stop maar met zoeken en geniet iedere maand van de jamsessie in de Vorstin waar beginners, gevorderden en pro’s elkaar én het publiek verrassen.

De jamsessie bij De Vorstin is een avond waar muzikanten (beginners, gevorderden en pros) samen lekker muziek maken, van blues en rock tot soul en funk! De entree is gratis dus kom gezellig langs om te luisteren en een drankje te doen of om mee te spelen als muzikant.

De jamsessie is niet alleen een plek voor beginnende/gevorderde muzikanten, maar ook bezoekers zijn van harte welkom.
De oefenruimtes en de kleine zaal worden weer omgedoopt tot een ontmoetingsplek voor muzikanten en muziekliefhebbers. Er worden meerdere ruimtes beschikbaar gesteld om je muzikale kunsten te vertonen of om natuurlijk gewoonweg lekker te genieten van wat de avond voortbrengt.

Fineyard
Popsongs met rockinvloeden, maar toch vooral een eigen sound: Fineyard. “Als de zon die s’ochtends straalt door het gouden bladerendek, bewegend in zijn eigen ritme. En de zon, verdwijnend achter de wolken, om daarna weer krachtig toe te slaan”. Fineyard staat voor een muzikaal optreden met uitstapjes naar inspiratiebronnen, zoals Sheryl Crow, Prince en Duffy.

Met nog veel meer eigen nummers in petto, nog veel meer muziek te oogsten, nog meer ideeën uit te werken, zijn we nog lang niet klaar, maar wel klaar om op te treden!

Fineyard is:
Simone Wolf : Lead Vocals/ Acoustic Guitar
Erik Buis: Guitar
Rob Houtkamp: Drums
Alex Vermeulen: Keyboards
William Calis: Bass-guitar

 


Pop Bizz Quiz di 14 mei ‘19
Word lid van onze nieuwsbrief

Meld je aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief

En blijf op de hoogte van het laatste nieuws en de nieuwste shows.

Verstuur

Binnenkort in De Vorstin:

Volg ons op spotify