;
Jamsessie Dé​ ​middag​ ​voor​ ​en​ ​door​ ​muzikanten
zondag 08 sep ‘19
open: 15:00u | start: 15:15u
muziek | Kleine zaal

Kan jij ook altijd zo genieten van scènes in films of series waarin een groep muzikanten heerlijk met elkaar zit te jammen en de meest fantastische muziek ontstaat? Zou je zoiets graag eens in het echt mee willen maken, maar heb je geen idee waar je dan moet zijn? Stop maar met zoeken en geniet iedere maand van de jamsessie in de Vorstin waar beginners, gevorderden en pro’s elkaar én het publiek verrassen.

Op de eerste editie van het najaar speelt Infinite Energy.

Laat je meevoeren op de energie van deze muzikale act! Niet minder dan drie
topzangeressen in de front begeleid door vier muzikanten, boosten elk event tot een onvergetelijke happening!
Infinite Energy speelt de energieke en herkenbare hits van de jaren 80 tot nu. De drie zangeressen Cheyenne, Kim en Denise vormen het vocale front en brengen hun energie over op het publiek met elk een eigen stemgeluid en kwaliteit.
Cheyenne, klein van stuk maar grootst is haar stem! Verbazingwekkend als zij de lead neemt en zij haar power laat horen. Gevaarlijk lekker!
Kim, het podiumbeest: zij ownt het podium en spreekt iedereen aan met haar prachtige stem en energie!
Denise, met achtergronden in de musicalscene, brengt elk nummer naar een hoger level, met haar zeer krachtige en prachtige heldere stemgeluid. Indrukwekkend!
Wat dit samen doet? Elk feest op stelten zetten!

Deze Energy angels worden begeleid door 4 ervaren muzikanten met elk meer dan 10 jaar ervaring op uiteenlopende feesten en locaties in binnen- en buitenland. Deze muzikanten begeleiden hen op professionele wijze en zijn de muzikale motor van de band die op drums, bas, gitaar en keys elk nummer op treffende wijze muzikaal neerzetten om totale Infinite Energy te brengen op elk feest, festival, waar de gang er flink ingezet moet worden.

Jamsessie
De jamsessie bij De Vorstin is een avond waar muzikanten (beginners, gevorderden en pros) samen lekker muziek maken, van blues en rock tot soul en funk! De entree is gratis dus kom gezellig langs om te luisteren en een drankje te doen of om mee te spelen als muzikant.

De jamsessie is niet alleen een plek voor beginnende/gevorderde muzikanten, maar ook bezoekers zijn van harte welkom.

De oefenruimtes en het podiumcafé worden weer omgedoopt tot een ontmoetingsplek voor muzikanten en muziekliefhebbers. Er worden meerdere ruimtes beschikbaar gesteld om je muzikale kunsten te vertonen of om natuurlijk gewoonweg lekker te genieten van wat de avond voortbrengt.


Pop Bizz Quiz wo 11 sep ‘19
Word lid van onze nieuwsbrief

Meld je aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief

En blijf op de hoogte van het laatste nieuws en de nieuwste shows.

Verstuur

Binnenkort in De Vorstin:

Volg ons op spotify