;
Jamsessie Dé​ ​middag​ ​voor​ ​en​ ​door​ ​muzikanten
zondag 13 okt ‘19
open: 15:00u | start: 15:15u
muziek | Kleine zaal

Kan jij ook altijd zo genieten van scènes in films of series waarin een groep muzikanten heerlijk met elkaar zit te jammen en de meest fantastische muziek ontstaat? Zou je zoiets graag eens in het echt mee willen maken, maar heb je geen idee waar je dan moet zijn? Stop maar met zoeken en geniet iedere maand van de jamsessie in de Vorstin waar beginners, gevorderden en pro’s elkaar én het publiek verrassen.

De jamsessie bij De Vorstin is een avond waar muzikanten (beginners, gevorderden en pros) samen lekker muziek maken, van blues en rock tot soul en funk! De entree is gratis dus kom gezellig langs om te luisteren en een drankje te doen of om mee te spelen als muzikant.

De jamsessie is niet alleen een plek voor beginnende/gevorderde muzikanten, maar ook bezoekers zijn van harte welkom.
De oefenruimtes en het podiumcafé worden weer omgedoopt tot een ontmoetingsplek voor muzikanten en muziekliefhebbers. Er worden meerdere ruimtes beschikbaar gesteld om je muzikale kunsten te vertonen of om natuurlijk gewoonweg lekker te genieten van wat de avond voortbrengt.

Igor Snowman:

Igor Snowman is een muzikant die momenteel is gevestigd in Hilversum, die zijn muzikale pad begon in Rusland in de vroege jaren 2000, en vervolgens in de Verenigde Staten woonde, waar hij met een aantal bands in New York, Washington DC en andere steden aan de oostkust optrad als drummer. Nadat hij in 2015 naar Nederland was verhuisd, besloot hij terug te gaan naar zijn roots en begon hij op te treden als singer-songwriter, terwijl hij ook zijn carrière als drummer voortzette.

Zijn muziek weerspiegelt een verscheidenheid aan stijlen – van melodieuze ballads en indierock tot een beetje rap en grunge. De meeste van zijn liedjes (in het Russisch en Engels) zijn geschreven uit levenservaringen: hij deelt zijn gedachten over liefde, verlies, realiteit en dromen, ondersteund door de geluiden van akoestische gitaar en een ritmische toets van de basdrum. Zijn debuut-EP verschijnt in november.


Plzier Entertainment - High School Musical zo 13 okt ‘19
Word lid van onze nieuwsbrief

Meld je aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief

En blijf op de hoogte van het laatste nieuws en de nieuwste shows.

Verstuur

Binnenkort in De Vorstin:

Volg ons op spotify