;
Jamsessie Met Jessie Beretta!
zondag 09 dec ‘18
open: 15:00u | start: 15:15u
muziek | Kleine zaal

Kan jij ook altijd zo genieten van scènes in films of series waarin een groep muzikanten heerlijk met elkaar zit te jammen en de meest fantastische muziek ontstaat? Zou je zoiets graag eens in het echt mee willen maken, maar heb je geen idee waar je dan moet zijn? Stop maar met zoeken en geniet iedere maand van de jamsessie in de Vorstin waar beginners, gevorderden en pro’s elkaar én het publiek verrassen.

Jessie Beretta
JD Beretta (vocal & slaggitaar) en Tony Beretta (lead gitaar) speelden samen in een cover band maar besloten dat het tijd was om meer te doen met het creëren van originele muziek.
Bert Beretta (drums), net gescheiden van zijn band en op zoek naar muzikanten die zijn passie voor het maken van muziek deelden vond de twee en sloot zich erbij aan. Peter ‘Potsky’ Beretta (basgitaar), een oude bekende van Tony en op zoek naar een band waarbij hij zijn groove weer aan de man kon brengen vond de drie, en zo vormde de vier muzikanten met geheel verschillende muzikale achtergronden van blues/rock/punk/pop de band genaamd ‘Jessie Beretta’

Of je nu van blues, rock, soul of funk houdt, tijdens de maandelijkse jamsessie komt het allemaal voorbij! De entree is gratis dus behalve mogelijke andere verplichtingen is er werkelijk niets wat je tegenhoudt om langs te komen. Bovendien is de sessie voor iedereen toegankelijk. Wil jij enkel van de muziek en een drankje genieten of sluit je je liever aan bij de jamsessie? Het kan allemaal! Zowel de oefenruimtes als het podiumcafé worden deze middag omgedoopt tot ontmoetingsplek voor muzikanten en muziekliefhebbers, zorg dat je erbij​ ​bent​ ​en​ ​creëer​ ​samen​ ​nieuwe​ ​mooie​ ​herinneringen!


Pop Bizz Quiz wo 12 dec ‘18
Word lid van onze nieuwsbrief

Meld je aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief

En blijf op de hoogte van het laatste nieuws en de nieuwste shows.

Verstuur

Binnenkort in De Vorstin:

Volg ons op spotify