;
Jamsessie XL Onder leiding van Ronald Welgemoed
zaterdag 01 jul ‘17
open: 20:30u | start: 20:45u
muziek |

Tijdens de jamsessie bij de Vorstin maken muzikanten (beginners, gevorderden en pros) samen muziek, van blues en rock tot soul en funk! De entree is gratis dus kom gezellig langs om te luisteren en een drankje te doen of om mee te spelen als muzikant.

De jamsessie bij de Vorstin is een avond waar muzikanten (beginners, gevorderden en pro’s) samen lekker muziek maken, van blues en rock tot soul en funk. Lokale held Ronald Welgemoed zal de jamsessie gaan leiden. De entree is gratis dus kom gezellig langs om te luisteren en een drankje te doen of om mee te spelen als muzikant.

De jamsessie bij de Vorstin is niet alleen een plek voor beginnende/gevorderde muzikanten, maar ook bezoekers zijn van harte welkom.

De oefenruimtes en het podiumcafé worden weer omgedoopt tot een ontmoetingsplek voor muzikanten en muziekliefhebbers. Er worden meerdere ruimtes beschikbaar gesteld om je muzikale kunsten te vertonen of om natuurlijk gewoonweg lekker te genieten van wat de avond voortbrengt.

Het eerste half uur van de jamsessie wordt muzikaal ingeleid door Space Ants; Space Ants is niet van deze wereld. Twee lead zangers, stevige drums, elektronische bass sounds, smerige gitaar: dit drietal maakt moderne rock muziek met een buitenaardse sound. Groovend als Rage Against the Machine, tegendraads als Queens of the Stone Age en bombastisch als MUSE.

Komt dat zien!


Laundry BigBand ma 3 jul ‘17
Word lid van onze nieuwsbrief

Meld je aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief

En blijf op de hoogte van het laatste nieuws en de nieuwste shows.

Verstuur

Binnenkort in De Vorstin:

Volg ons op spotify