;
Jamsessie Dé​ ​middag​ ​voor​ ​en​ ​door​ ​muzikanten
zondag 11 feb ‘18
open: 15:00u | start: 15:15u
muziek

Kan jij ook altijd zo genieten van scènes in films of series waarin een groep muzikanten heerlijk met elkaar zit te jammen en de meest fantastische muziek ontstaat? Zou je zoiets graag eens in het echt mee willen maken, maar heb je geen idee waar je dan moet zijn? Stop maar met zoeken en geniet iedere maand van de jamsessie in de Vorstin waar beginners, gevorderden en pro’s elkaar én het publiek verrassen.

Of je nu van blues, rock, soul of funk houdt, tijdens de maandelijkse jamsessie komt het allemaal voorbij! De entree is gratis dus behalve mogelijke andere verplichtingen is er werkelijk niets wat je tegenhoudt om langs te komen. Bovendien is de sessie voor iedereen toegankelijk. Wil jij enkel van de muziek en een drankje genieten of sluit je je liever aan bij de jamsessie? Het kan allemaal! Zowel de oefenruimtes als het podiumcafé worden deze middag omgedoopt tot ontmoetingsplek voor muzikanten en muziekliefhebbers, zorg dat je erbij​ ​bent​ ​en​ ​creëer​ ​samen​ ​nieuwe​ ​mooie​ ​herinneringen!

Way Overdue
Gitaar-rock zonder opsmuk.Rock-Covers uit de jaren 70/80/90 op onze eigen manier gespeeld. Lekkere gitaarsolo’s, meerstemmige zang en een stevige basis door Bass en Drums. Net iets rauwer, ruiger of juist subtieler dan de orginele hits. Dát is het motto van Way Overdue.
De gebroeders Edwards spelen samen met Niels Kok en Andries Zwart in de rockband Way Overdue. Met covers van heerlijke rock nummers uit de jaren 70, 80 en 90 in hun repetoire heeft de band al op Hilversum Alive en Koningsdag gespeeld.


Pop Bizz Quiz wo 14 feb ‘18
Word lid van onze nieuwsbrief

Meld je aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief

En blijf op de hoogte van het laatste nieuws en de nieuwste shows.

Verstuur

Binnenkort in De Vorstin:

Volg ons op spotify