;
Jamsessie Dé​ ​middag​ ​voor​ ​en​ ​door​ ​muzikanten
zondag 08 apr ‘18
open: 15:00u | start: 15:15u
muziek

Kan jij ook altijd zo genieten van scènes in films of series waarin een groep muzikanten heerlijk met elkaar zit te jammen en de meest fantastische muziek ontstaat? Zou je zoiets graag eens in het echt mee willen maken, maar heb je geen idee waar je dan moet zijn? Stop maar met zoeken en geniet iedere maand van de jamsessie in de Vorstin waar beginners, gevorderden en pro’s elkaar én het publiek verrassen.

Deze jamsessie wordt geopend door Nederlandse modern countryband Sunday’s Child!

Of je nu van blues, rock, soul of funk houdt, tijdens de maandelijkse jamsessie komt het allemaal voorbij! De entree is gratis dus behalve mogelijke andere verplichtingen is er werkelijk niets wat je tegenhoudt om langs te komen. Bovendien is de sessie voor iedereen toegankelijk. Wil jij enkel van de muziek en een drankje genieten of sluit je je liever aan bij de jamsessie? Het kan allemaal! Zowel de oefenruimtes als het podiumcafé worden deze middag omgedoopt tot ontmoetingsplek voor muzikanten en muziekliefhebbers, zorg dat je erbij bent en creëer samen nieuwe mooie herinneringen!

Deze jamsessie wordt geopend door de Nederlandse modern countryband Sunday’s Child! Popcountry, rockcountry….. geef het maar een naam., het klinkt gewoon lekker! Het is aanstekelijk en pakkend songmateriaal in een modern jasje.
De hedendaagse (modern-day) country is de meest populaire muzieksoort in de Verenigde Staten en is ook niet meer weg te denken uit de Amerikaanse hitlijsten. Het is een crossover style, waarbij vette popinvloeden en stevige rock het genre bijzonder populair gemaakt heeft.
Het is vooral aan de nieuwe generatie artiesten te danken dat deze stijl ook bij een steeds jonger publiek in de smaak valt.

Sunday’s Child speelt o.a nummers van Lady Antebellum, Carrie Underwood, the Band Perry, Sugarland, Ilse de Lange en liedjes uit de bekende tv-serie Nashville! De band bestaat uit 6 muzikanten die de gemeenschappelijk uitdaging zochten hebben om een spannend en aanstekelijk repertoire naar voren te brengen.


The Laundry BigBand ft. Julia Philippens ma 9 apr ‘18
Word lid van onze nieuwsbrief

Meld je aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief

En blijf op de hoogte van het laatste nieuws en de nieuwste shows.

Verstuur

Binnenkort in De Vorstin:

Volg ons op spotify