Jan Akkerman Legendarische gitarist viert 75e verjaardag
zaterdag 15 okt ‘22
open: 21:00u | start: 21:45u
muziek | Kleine zaal

Dit is de nieuwe datum van het concert dat op 12 februari zou plaatsvinden. Alle kaartkopers hebben hierover bericht gehad via de mail.

Zelfs voor één van de allerbeste gitaristen van de wereld staat de tijd niet stil…

Op 24 december 2021 werd Jan Akkerman 75 jaar. Het bereiken van deze respectabele leeftijd moet natuurlijk gevierd worden. En Jan gaat dat in 2022 op geheel eigen wijze doen met een uitgebreide tournee door ons land en op 15 oktober verblijdt hij De Vorstin met een bezoekje!

Met de Walk Of My Life Tour zal de gitaargrootmeester samen met zijn meer dan voortreffelijke band de zalen in het vaderlandse clubcircuit en festivals aandoen. De vocalen worden verzorgd door Martin van der Starre.

In 1973 werd Jan Akkerman door de lezers van het Britse muziekblad Melody Maker tot de Beste Gitarist ter wereld verkozen. Deze blijk van erkenning bracht hem wereldroem. De eigenzinnige Amsterdammer is echter nooit op zijn lauweren gaan rusten maar bleef zich verder ontwikkelen, met als resultaat dertig gevarieerde soloplaten in allerlei muziekstijlen.

Ook live geniet het publiek over de hele wereld nog steeds van zijn sublieme techniek, zijn unieke gevoel voor timing en harmonie èn van zijn vermogen om jazz, rock, blues, dance en klassieke muziek schijnbaar achteloos te combineren.

In de jubileumshow Walk Of My Life staan Jan Akkerman en zijn muzikale loopbaan van al zo’n zestig jaar centraal. Van de songs van Johnny & His Cellar Rockers, The Hunters en Brainbox, de wereldhits van Focus tot de solostukken van zijn laatste album ‘Close Beauty’ (2019).

Hoogtepunten uit zijn imposante internationale carrière met de nog altijd weergaloze Jan Akkerman als middelpunt!

Bezetting:

  • Gitaar – Jan Akkerman
  • Vocals – Martin van der Starre
  • Toetsen – Coen Molenaar
  • Drums – Marijn van den Berg
  • Bas – David de Marez Oyens

 


Deborah Parlor | EP Release Show do 20 okt ‘22
Word lid van onze nieuwsbrief

Meld je aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief

En blijf op de hoogte van het laatste nieuws en de nieuwste shows.

Verstuur

Volg ons op spotify