;
Jan Akkerman | Close Beauty Tour Close Beauty Tour
vrijdag 13 dec ‘19
open: 20:00u | start: 21:00u
vvk € 19,50 | deur € 22,50
muziek | Kleine zaal

Jan Akkerman behoort al ruim vijftig jaar tot de meest gerespecteerde gitaristen van Nederlandse bodem. Naast zijn rol in internationaal vermaarde groepen als Brainbox en Focus werkt hij samen met uiteenlopende nationale en internationale artiesten. Op vrijdag 13 december staat de blueslegende in de Vorstin voor de Close Beauty tour.

Jan Akkerman geldt anno 2019 nog steeds als de meest invloedrijke gitarist van Nederlandse bodem. Op 25 oktober verschijnt ‘Close Beauty’, zijn eerste studioalbum in acht jaar.  ‘Close Beauty’ laat zich in de beste Akkerman-traditie niet in een hokje plaatsen. Twaalf composities waarmee hij bewijst nog steeds tot de top van de Nederlandse gitaristen en componisten te behoren.

Steeds opnieuw weet Jan Akkerman een nieuwe generatie gitaristen in binnen- en buitenland te bereiken en te inspireren. Zijn recente concerten vormen daarvan een afspiegeling: fris, energiek en onvoorspelbaar. Zijn passie voor de gitaar deelt hij niet slechts met zijn huidige bandleden, maar bovenal al jarenlang met zijn wereldwijde publiek. Als authentieke improvisator laat hij op het podium nog steeds zien én horen waartoe hij in staat is, zowel in stukken van zijn nieuwe album als in een keuze uit zijn ruim 50-jarige oeuvre. Een levende gitaarlegende die je vanavond met eigen ogen en oren kan aanschouwen!


Avrotros Muziekcafé za 14 dec ‘19
Word lid van onze nieuwsbrief

Meld je aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief

En blijf op de hoogte van het laatste nieuws en de nieuwste shows.

Verstuur

Binnenkort in De Vorstin:

Volg ons op spotify