;
Janne Schra Presenteert haar nieuwe soloplaat!
vrijdag 28 sep ‘18
open: 20:00u | start: 20:30u
vvk € 20 | deur € 20
muziek | Kleine zaal

Het leven van zangeres Janne Schra werd de afgelopen jaren gekenmerkt door reizen, veranderingen en verlangens. Al die gevoelens heeft ze omgezet in teksten voor haar nieuwe album OK (verschijnt 22 juni), de opvolger van PONZO (2015). Ongetwijfeld te horen op 28 september in de Vorstin!

Als Janne uitkeek over de Mississippi, op een strand met paradijsvogels zat, of langs een brug in Shanghai reed, was er altijd dat verlangen naar een nieuwe overkant. Die onrust, reizen, veranderingen en verlangens belandden in een reeks nieuwe liedjes. Liedjes over een club in Sydney, planeten en alfamannen. Over vogels en naar Parijs rijden in je eerste auto, uithuilen en uitzwaaien. Over dronken zijn in New Orleans en over andere manieren van vluchten.

De nummers liet ze in twee jaar tijd langzaam maar zeker groeien, met haar bandleden in een huisje in de Achterhoek. Ze gingen verder waar PONZO ophield, maar wilden vooral het vrije gevoel vangen dat je krijgt op een reis naar een ver oord. Maar ook de warme nostalgie, als je mijmert over een vertrouwd verleden.

Deze liedjes, die je terug kan vinden op haar nieuwe album dat op 22 juni verschijnt, kan je ongetwijfeld ook in de Vorstin verwachten.

Na Room Eleven en Schradinova maakte Janne twee soloplaten en werkte samen met heel uiteenlopende muzikanten zoals M. Ward, Kraak & Smaak en Sister Bliss. Janne trad op over de de hele wereld: o.a. op het Montréal Jazz Festival, in Berlijn, Johannesburg en in Tokyo. Ze kreeg een Zilveren Harp, gouden en platina platen en haar laatste studio album PONZO (2015) werd meteen na de release genomineerd voor een Edison en een 3voor12 Award.


Avrotros Muziekcafé za 29 sep ‘18
Word lid van onze nieuwsbrief

Meld je aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief

En blijf op de hoogte van het laatste nieuws en de nieuwste shows.

Verstuur

Binnenkort in De Vorstin:

Volg ons op spotify