;
Jared Grant Ritmische soul, funk en R&B uit van de jaren 70 en de early 80's
vrijdag 06 dec ‘19
open: 20:00u | start: 21:00u
vvk € 15 | deur € 17,50
muziek | Kleine zaal

Wanneer je de muziek van Jared Grant hoort doet dit je direct denken aan de ritmische soul, funk en R&B uit van de jaren 70 en de early 80’s. Hij bracht recent zijn nieuwe single Bumpercar uit, en komt binnenkort met ene nieuw album.

Geïnspireerd door internationale grootheden als James Brown, Michael Jackson, Stevie Wonder, Prince, heeft Jared zich ook verdiept in artiesten als Ryan Shaw en bijvoorbeeld Billy Paul. Hiermee heeft hij een geheel eigen sound ontwikkeld, welke terug gaat naar zijn roots, met invloeden van het heden. Jared stond op podia als 013, Bird, Grounds, North Sea Jazz Club en Paradiso. Hij zong een duet met Trijntje Oosterhuis en zong samen met de Britse zangeres Eliza Doolittle. Verder stond hij in het voorprogramma van Alain Clark en wist een avond te vullen in de North Sea Jazz Club met Léon Ware.

Jared Grant wint eind 2012 naast de 3e (jury) prijs ook de publieksprijs van de Music Matters Awards. In 2015 behaalt hij de finale van The Voice of Holland. Na vele solo-optredens en als gast bij verschillende bands en artiesten, heeft Jared in september 2017 zijn eigen album gelanceerd; “Back to my Roots”. Een mix van zijn inspirators, met een vette eigen Soul saus er overheen. De singles “Break Out” en “You” waren succesvol en worden veelvuldig gestreamd op de bekende platformen zoals Spotify, Apple Music en meer.


Jamsessie zo 8 dec ‘19
Word lid van onze nieuwsbrief

Meld je aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief

En blijf op de hoogte van het laatste nieuws en de nieuwste shows.

Verstuur

Binnenkort in De Vorstin:

Volg ons op spotify