;
Jaya The Cat Reggae, punk & ska
zaterdag 07 sep ‘19
open: 21:00u | start: 21:30u
vvk € 18,50 | deur € 18,50
muziek | Kleine zaal

Het gaat raar worden, je gaat dansen, lachen en de longen uit je lijf zingen. Je gaat met je voet meetikken en met je hoofd meeknikken terwijl je denkt “Ik houd niet van reggae, ik met een metalhead”. Je gaat gelukkiger zijn dan je ooit dacht te kunnen zijn en je eindigt ergens waarvan je niet wist waar het bestond. Maar op de een of andere manier ga je veilig thuiskomend met je sleutels, telefoon en portemonnee in je zak. Een ding is zeker: na de show van Jaya The Cat is ontbijt te vroeg. Pizza voor lunch dan maar?

Jaya the Cat, geboren in Boston, verhuisde prompt naar Amsterdam en met een bemanning van diverse internationale musici blijven ze de kunst van het maken perfectioneren. Wat ze maken? Eem geweldige muzikale cocktail met gelijke delen van reggae, punk en ska, een scheut elektronica en een takje dub met een schot van whisky.

Kleine waarschuwing:P
* Jaya the Cat kan niet aansprakelijk worden gesteld voor enig impliciet geluk, ongeluk, slaperigheid, misselijkheid, dodelijke ongevallen, verloren en/of gestolen goederen, gebroken botten of relaties, of alles eigenlijk. Maar ze houden veel van je en hopen dat Hilversum geweldig gaat zijn!


Jamsessie zo 8 sep ‘19
Word lid van onze nieuwsbrief

Meld je aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief

En blijf op de hoogte van het laatste nieuws en de nieuwste shows.

Verstuur

Binnenkort in De Vorstin:

Volg ons op spotify