;
Jennifer Ewbank Singer-songwriter
zondag 23 jun ‘19
open: 15:00u | start: 15:30u
vvk € 12,50 | deur € 15
muziek | Kleine zaal

Het concert van Jennifer Ewbank wordt helaas verplaatst naar een nader te bepalen datum. Tickethouders ontvangen een mail met meer informatie. We houden u op de hoogte!

Singer-songwriter, zangeres en pianiste Jennifer Ewbank komt naar de Vorstin. Momenteel staat zij op de planken in Nederland, Japan en België. Opgegroeid als dochter van een Britse muzikant, is de zangeres beïnvloed door countrymuziek – iconische nummers van The Eagles en Dolly Parton.

Op haar album “London Tree” staat een serie covers en eigen materiaal. Een cd waarop haar veelzijdigheid als artieste tot uiting komt. Van delicate liedjes als “Line in a song” en “Imagine” tot meer upbeat nummers als “Stars” en “5 More minutes”.

De zangeres heeft in 2016 een succesvolle club- en theatertour gemaakt door Japan, die op zeer korte termijn een vervolg moet krijgen. Een bezoek aan omliggende landen in de regio sluit Ewbank niet uit.
“Het is té gek om te zien hoe mensen in verschillende delen van de wereld op mijn muziek reageren. In Japan word ik echt als superster behandelt en dat is best wel wennen voor een nuchtere Nederlander.”


Groove Society vr 28 jun ‘19
Word lid van onze nieuwsbrief

Meld je aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief

En blijf op de hoogte van het laatste nieuws en de nieuwste shows.

Verstuur

Binnenkort in De Vorstin:

Volg ons op spotify