;
Jennie Lena Bekend van The Voice of Holland, 16 oktober nieuw album uit!
zaterdag 13 okt ‘18
open: 21:00u | start: 21:30u
vvk € 19,50 | deur € 19,50
muziek | Kleine zaal

Jennie Lena stands out! Haar rauwe zangtalent is echt, ongepolijst en ze is ook nog eens funny. Bij Jennie voel je zowel kracht als gevoeligheid, of ze nou op of naast het podium staat. De definitieve doorbraak bij het grote publiek volgde na haar auditie bij The Voice of Holland in 2015. Op 16 oktober brengt ze haar nieuwe album uit maar een paar dagen eerder staat ze in de Vorstin

Jennie Lena groeide op in een familie van muzikanten. Van haar overgrootvader tot aan haar ouders: iedereen zong of speelde een instrument. Ze werd beïnvloed door een rijk pallet aan muzikale stijlen: Soul, R&B, Jazz, Hiphop, Gospel, Funk, Folk en Blues. Ze sloot deze stijlen in haar hart en dat hoor je onmiskenbaar terug in haar songwriting.

Haar muziek balanceert voortdurend op de grens tussen pijn en hoop en daarmee zingt dit natuurlijke podiumbeest recht je hart binnen.
De definitieve doorbraak bij het grote publiek volgde na haar auditie bij The Voice of Holland in 2015. Haar blind audition nummer Whos Loving You ging onmiddellijk viral en daarmee trok ze internationaal de aandacht. De video is inmiddels meer dan 30 miljoen keer bekeken. De populaire Amerikaanse muziekblogger Perez Hilton schreef: ‘Het was niet alleen de beste auditie voor The Voice of Holland, het was één van de BESTE audities die ik ooit heb gezien voor een zangcompetitie. Jennie is 1 van mijn favoriete vocalisten ooit!

Voor dit concert zijn er ook fysieke kaarten te koop bij Platenhuis ’t Oor (je kunt alleen contant betalen!)


Jamsessie zo 14 okt ‘18
Word lid van onze nieuwsbrief

Meld je aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief

En blijf op de hoogte van het laatste nieuws en de nieuwste shows.

Verstuur

Binnenkort in De Vorstin:

Volg ons op spotify