;
Jeremy Olivier (SA) Voorprogramma: Darren Gardner
zaterdag 16 jun ‘18
open: 21:00u | start: 21:00u
vvk € 12,50 | deur € 12,50
muziek

In Zuid-Afrika is zanger en gitarist Jeremy Olivier is een hele grote! Hij speelde onder andere met George Benson, Daniel Bedingfield, Ladysmith Black Mambazo en Johnny Clegg. Daarnaast is hij bekend van The Voice Zuid-Afrika 2016! Op 16 juni staat hij in Hilversum met zijn solo tour.

Jeremy is geboren in Zimbabwe. Daar tourde hij sinds zijn 14e met een rockband het land door. Daarna verhuisde hij naar Zuid-Afrika waar hij studeerde aan de University of Cape Town’s College Of Music. Na zijn afstuderen bracht hij verschillende succesvolle singles uit. Het nummer ‘Beautiful’ over zijn geadopteerde zoontje die meteen na geboorte was achtergelaten wordt door Unisef bij de campagne Ending Violence Against Children.

In 2016 behaalde Jeremy de finale van het eerste seizoen van The Voice South Africa. Nu is het tijd voor een nieuw album ‘Changing World’. Op dit album werkte hij oa samen met Will Calhoun(de drummer van Living Colour!!) en Lady Blacksmith Mambazo!

Band:
Jeremy Olivier -Vocals Guitar
Will Calhoun – Drums (Also from Living Colour)
Shaun Johannes – Bass (al 15 Jaar met Jeremy Team, “very very musical and talented” aldus Jeremy)

 

Darren Gardner
De Zuid-Afrikaanse singer-songwriter Darren Gardner zal het voorprogramma verzorgen deze avond. Zijn passie voor muziek ontstond door de muziek van Mary J. Blidge, The Beatles en Nat King Cole, de pop, rnb en jazz invloeden zijn dan ook duidelijke hoorbaar! Hij studeerde klassieke vocals en muziek productie op de universiteit van Pretoria. In 2016 kwam hij voor de liefde naar Nederland. Hier vervolgt hij zijn muzikale pad.


90'S NOW za 16 jun ‘18
Word lid van onze nieuwsbrief

Meld je aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief

En blijf op de hoogte van het laatste nieuws en de nieuwste shows.

Verstuur

Binnenkort in De Vorstin:

Volg ons op spotify