;
Jimmy Rosenberg | De Vorstin Lentesessies ’s Lands meest geroemde Sinti-gitarist is terug!
vrijdag 28 mei ‘21
open: 19:00u | start: 19:30u
muziek | Grote zaal

Deze show is uitverkocht, maar er Jimmy geeft een tweede optreden! Tickets vind je hier.

Eerlijk, puur en virtuoos, het Jimmy Rosenberg Trio is back! De meestergitarist Rosenberg was nog maar acht jaar, toen hij furore maakte als gitarist. Critici toen en nu zien in Jimmy de enige, echte opvolger van Django Reinhardt.

Op tienjarige leeftijd trad Jimmy op in de BBC-documentaire ‘Django’s Legacy’, waarna de hele wereld kennis maakte met zijn kunsten. Hij trad op door heel Europa. Van het Concertgebouw tot Djangofestivals in Oslo en Parijs. Een carrière waar iedere muzikant van droomt. Maar in 2004 raakte Rosenberg steeds verder verstrikt in zijn eigen leven, waar muziek niet meer altijd de boventoon voerde.

Na jaren van stilte pakt hij de gitaar op. Meteen waren daar lovende kritieken. Eerlijk, puur en virtuoos, het Jimmy Rosenberg Trio is back.

De Vorstin Lentesessies is een reeks unieke zitconcerten. Het voorjaar wordt gevuld met een serie van intieme optredens in de grote zaal. Een persoonlijk concert op een veilige anderhalve meter afstand. Check de spelregels van onze Lentesessies hier.


Hottub Heroes | De Vorstin Lentesessies zo 23 mei ‘21
Jimmy Rosenberg - extra show | De Vorstin Lentesessies vr 28 mei ‘21
Word lid van onze nieuwsbrief

Meld je aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief

En blijf op de hoogte van het laatste nieuws en de nieuwste shows.

Verstuur

Binnenkort in De Vorstin

Volg ons op spotify