Jiri11 + Gooische Woordenaars Ex-ANBU-rapper Jiri11 maakt veelbelovend solo-debuut
vrijdag 10 mrt ‘23
open: 20:00u | start: 20:30u
muziek | Kleine zaal

Jiri11
Als vaandeldrager van de Venlose rapformatie ANBU verdiende Jiri11 zijn bekendheid met hits als ‘Barkie Op Zak’ en ‘Glo’d Up’. Beide tracks zijn geproduceerd door de rapper en multi-instrumentalist, net als het merendeel van hun andere muziek. Ook de razend populaire merchandise van ANBU, die eveneens door Jiri is ontworpen, is altijd in een mum van tijd uitverkocht.

In 2022 maakte Jiri een comeback met zijn solodebuutalbum ‘Icarus’: een overduidelijk nieuw hoofdstuk in de carrière van de muzikale duizendpoot, waarin zijn geluid meer ontwikkeld en serieuzer klinkt dan ooit.

 

 

Gooische Woordenaars
Gooische Woordenaars (GWS) is een groeiend hiphopcollectief met momenteel al meer dan dertig hiphopartiesten uit ’t Gooi. In november 2021 hebben de Woordenaars hun eerste album uitgebracht genaamd ‘ Straight From The 035 ‘.
Dit collectief rept hiphop to the fullest met mc’s, b-boys, dj’s en producers en laat hiermee zien dat het Gooi een levende hiphop community heeft. Op deze avond zullen jullie kennismaken met de sounds van PG The Vocalist, M.E., Seanuman, Syam Wukong, Towely, Equivocal en Gibson Flows.

Het collectief is samengebracht door stichting Dynamic Arts, een organisatie die zich binnen het Gooi inzet voor de groei van jong talent. Meer info over Dynamic Arts is te vinden op www.dynamicarts.nl.

 

 


Rowwen Hèze vr 10 mrt ‘23
Entoto Band zo 12 mrt ‘23
Word lid van onze nieuwsbrief

Meld je aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief

En blijf op de hoogte van het laatste nieuws en de nieuwste shows.

Verstuur

Volg ons op spotify