Joel Sarakula (AUS) Soulvolle pop door een vintage bril
zaterdag 25 feb ‘23
open: 21:15u | start: 21:45u
muziek | Kleine zaal

De in Engeland neergestreken Australiër Joel Sarakula bekijkt de wereld van nu door een vintage bril en maakt hier soulvolle pop over. Zijn nieuwe album komt in januari 2023 uit en om dat te vieren staat hij op 25 februari bij ons in De Vorstin!

Geïnspireerd door typische 70’s-genres zoals soft-rock, disco, en funk zorgt Joel voor zonnige uptempo songs met een donker tintje. Zijn lange blonde haar en vintage kleding maken dat hij lijkt op een long-lost Gibb broer, of Ray Manzarek als frontman van een 70’s soul band. Een opvallende look dus!

Joel reisde in zijn leven veel rond en noemt zichzelf terecht een “internationalist”. Dit uit zich ook in de manier waarop hij toert: Joel speelt met “pickup bands”, die hij verzamelt in elk land waar hij speelt. In Spanje op pad met een band uit Barcelona, in Duitsland met een Berlijnse band. Deze interculturele muzikale uitwisseling is geen nieuw concept, in de jaren 60 en 70 was het niet ongewoon voor rondreizende pop- en soulartiesten om hetzelfde te doen.

 

 

 


Candy Dulfer za 25 feb ‘23
Lady Blackbird (USA) vr 3 mrt ‘23
Word lid van onze nieuwsbrief

Meld je aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief

En blijf op de hoogte van het laatste nieuws en de nieuwste shows.

Verstuur

Volg ons op spotify