John Garcia + Donkey Kung Fu Coyote Unplugged Tour (USA / ex KYUSS)
vrijdag 24 mrt ‘17
open: 20:00u | start: 20:30u
vvk € 22,50 | CJP/65+ € 21,50
muziek | Podium de Vorstin

Verplaatste show van 6 oktober 2016!

Een legendarische show die je niet mag missen als liefhebber van het genre! Podium de Vorstin is trots te vermelden dat John Garcia weer terug naar Hilversum komt, in akoestische setting.

John Garcia is terug! Zijn nieuwe akoestische album, ‘The Coyote Who Speaks on Tongues’ komt 27 januari uit en ongeveer twee maanden later staat hij in de Vorstin. Onlangs is de video voor ‘Kylie’ online gekomen, een voorproefje dat naar meer smaakt.

Als The Rolling Stones de personificatie is van Rock ’n Roll en Pop belichaamd wordt door The Beatles, dan is de blauwdruk voor Stoner gedrukt door het legendarische KYUSS. Uit de heavy Coachella Valley en de mystieke Californische woestijnen is de band 25 jaar geleden opgestaan en een gigantische cultstatus over de hele wereld gecreëerd. Met albums als ‘Blues For The Red Sun’, ‘Welcome To Sky Valley’ en ‘…And The Circus Leaves Town’ heeft Kyusstot het uiteen vallen van de band in 1995 louter kwaliteit geleverd.

Na een succesvolle wereldtournee met Kyuss Lives en een geweldige show in Podium de Vorstin vorig jaar, heeft de beste man besloten weer graag in Hilversum terug te komen om zijn nieuw materiaal te laten horen.

Voor dit concert zijn er ook fysieke kaarten te koop bij Platenhuis ’t Oor! Je kunt alleen contant betalen.

 


Patat met Darlyn + Rivers + Amber Kamminga vr 24 mrt ‘17
Word lid van onze nieuwsbrief

Meld je aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief

En blijf op de hoogte van het laatste nieuws en de nieuwste shows.

Verstuur

Binnenkort in De Vorstin:

Volg ons op spotify