;
Judith Hill (USA) onderdeel van PRINCE WEEK
zaterdag 20 apr ‘19
open: 21:00u | start: 21:30u
vvk € 22,50 | deur € 25,50
muziek | Kleine zaal

Judith Hill, de protégé van Prince, is de definitie van een power woman. Ze begon als achtergrondzangeres van Stevie Wonder, Elton John en Michael Jackson. Rolling Stone omschreef haar met de woorden “stellar powerhouse vocals” en volgens velen bracht zij in 2018 een van de beste soulpopplaten uit. Judith Hill staat 20 april in de Vorstin en is een absolute aanrader voor liefhebbers van funk, pop en soul!

Ze begon als achtergrondzangeres van artiesten als Stevie Wonder, Elton John en Michael Jackson. Rolling Stone omschreef haar met de woorden “stellar powerhouse vocals”. Samen met de enige echte Prince heeft ze haar debuutalbum geproduceerd en op zijn label NPG Records uitgebracht. Het album is alles wat je van zo’n samenwerking mag verwachten: funk, soul en r&b. Het album Golden Child (2018) wordt door critici bestempeld als één van de beste soulpopplaten van het jaar.

Sinds een aantal jaar treedt Judith Hill zelf in de spotlight. Eerst door deel te nemen in de Amerikaanse The Voice, daarna met het uitkomen van haar debuut ‘Back in Time’, een album dat ze met Prince produceerde en ook op zijn uitkwam op zijn label NPG Records. En dat is niet niks. Haar verhaal zat al in de film ’20 Feet From Stardom’ van regisseur Morgan Neville, een verhaal dat achtergrondzangers en -zangeressen in de spotlight zet.

Judith Hill op 20 april is een absolute aanrader voor liefhebbers van funk, pop en soul!

PRINCE WEEK
Dit event is onderdeel van de PRINCE WEEK van de Vorstin. Tussen vrijdag 13 april en vrijdag 20 april zijn er verschillende soorten Prince gerelateerde evenementen. Van concerten en films tot een speciale Prince Quiz. Óók leuk! Koop jij een ticket voor één van de vijf evenementen, dan ontvang je een actiecode voor 25% korting op de rest van de evenementen! De actiecode staat op je ticket.
13 april – A Celebration of Prince (by Beautiful Strangers)
16 april – Purple Rain (film)
17 april – Prince Quiz
18 april – Prince | Rave Un2 the Year 2000 (concertregistratie) 
20 april – Judith Hill 


The Veldman Brothers zo 21 apr ‘19
Word lid van onze nieuwsbrief

Meld je aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief

En blijf op de hoogte van het laatste nieuws en de nieuwste shows.

Verstuur

Binnenkort in De Vorstin:

Volg ons op spotify