Julian Sas | Hoochie Mama’s Blues Tavern Gitaarmeester van de lage landen
zondag 19 jun ‘22
open: 15:30u | start: 16:00u
muziek | Kleine zaal

Ben je klaar om één van de beste bluesgitaristen van Nederland aan het werk te zien?

Na een gedwongen stilte van bijna twee jaar staan Julian Sas en zijn band aan de vooravond van een nieuwe fase in hun succesvolle loopbaan. Vol energie, met een nieuwe tour en met een nieuw album. Vastbesloten om hun reputatie als één van Nederlands beste live-acts volledig waar te maken.

De coronaperiode was een emotionele periode voor Julian en zijn mannen. Niet alleen door de pandemie maar ook door het verlies van vriend en medemuzikant Fotis Anagnostou. Emoties die voor Sas de inspiratie waren voor de songs op zijn nieuwe album ‘Electracoustic’. Een ongewone titel voor een bijzonder album want de plaat bevat twee sets van twaalf nieuwe songs: éénmaal in de elektrische uitvoering en éénmaal in de akoestische versie.

Het Electracoustic album komt op 4 maart uit!

Onze hosts, de Hilversumse band Hoochie Mama, verzorgt het voorprogramma!

De muziek van Hoochie Mama leunt veelal op het spel van gitarist Pim Dollé, die met zijn virtuoze spel en sound de aandacht van vele liefhebbers van gitaargeweld weet te trekken. Ondersteund door het strakke drummen van Pascal Numan wordt dit afgewisseld met bluesharp gespeeld door Ron Dollé. Het rauwe stemgeluid van Theo Duurland maakt het geheel compleet. De hechte vriendenclub is met name beïnvloed door grote namen als Jimi Hendrix, Stevie Ray Vaughan, Muddy Waters, John Lee Hooker en vele andere.


Classic on Tour (18+) za 18 jun ‘22
Mell & Vintage Future vr 24 jun ‘22
Word lid van onze nieuwsbrief

Meld je aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief

En blijf op de hoogte van het laatste nieuws en de nieuwste shows.

Verstuur

Binnenkort in De Vorstin

Volg ons op spotify