;
Kenny B voorprogramma: Ruben Annink
vrijdag 20 okt ‘17
open: 20:30u | start: 21:00u
vvk € 20,50 | deur € 20,50
muziek

Met meer dan tien nummer 1 hits was Kenny B al een begrip in Suriname, voordat hij in 2015 het Nederlandse muzieklandschap veroverde met zijn megahit ‘Parijs’. Het nummer groeide uit tot de meest succesvolle Nederlandstalige hit van het jaar. Op 20 oktober staat Kenny B bij ons op het podium.

Met meer dan tien nummer 1 hits was Kenny B al een begrip in Suriname, voordat hij in 2015 het Nederlandse muzieklandschap veroverde met zijn megahit ‘Parijs’. Maar liefst 23 weken stond de single in de top 40 waarvan 7 weken op 1. Het nummer groeide uit tot de meest succesvolle Nederlandstalige hit van het jaar. ‘Parijs’ heeft inmiddels meer dan 25 miljoen views op YouTube en Kenny B mocht zich op 100%NL de grootste klapper van 2015 noemen. Ook is ‘Parijs’ de meest gestreamde Nederlandstalige track van 2015 op Spotify.

De afgelopen tijd is Kenny B door heel Nederland getrokken met zijn muziek. Met een gouden album en de 7x platina single ‘Parijs’ op zak gaat Kenny B in 2017 verder langs de poppodia en de festivals. In het voorjaar zal Kenny b weer met een nieuwe single komen en later dit jaar met een nieuw album.

Ruben Annink
De kers boven op de taart is in de vorm van Ruben Annink. In 2015 was hij een van de kandidaten in het vierde seizoen van De beste singer-songwriter. Hierin stond hij in de finale maar moest hij het afleggen tegen Anna Rune.

In 2016 bracht Annink samen met rapper Jonna Fraser en dj en vlogger Monica Geuze een single uit: Nu of Nooit. In datzelfde jaar maakte Annink de titelsong van Angry Birds: De Film

In februari 2017 heeft hij samen met rapper Keizer het nummer Twee shots uitgebracht en ongeveer een maand later zijn single Rokjesdag. Daarnaast heeft hij later dat jaar ook nog het nummer Tijdma-chine uitgebracht samen met Teske de Schepper

Voor dit concert zijn er ook fysieke kaarten te koop bij Platenhuis ’t Oor (je kunt alleen contant betalen!)


Jett Rebel vr 20 okt ‘17
Word lid van onze nieuwsbrief

Meld je aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief

En blijf op de hoogte van het laatste nieuws en de nieuwste shows.

Verstuur

Binnenkort in De Vorstin:

Volg ons op spotify