Kenny B Bekend van megahit 'Parijs'
vrijdag 20 okt ‘17
open: 20:30u | start: 21:00u
vvk € 20 | deur € 20
muziek |

Met meer dan tien nummer 1 hits was Kenny B al een begrip in Suriname, voordat hij in 2015 het Nederlandse muzieklandschap veroverde met zijn megahit ‘Parijs’. Het nummer groeide uit tot de meest succesvolle Nederlandstalige hit van het jaar. Op 20 oktober staat Kenny B bij ons op het podium.

Met meer dan tien nummer 1 hits was Kenny B al een begrip in Suriname, voordat hij in 2015 het Nederlandse muzieklandschap veroverde met zijn megahit ‘Parijs’. Maar liefst 23 weken stond de single in de top 40 waarvan 7 weken op 1. Het nummer groeide uit tot de meest succesvolle Nederlandstalige hit van het jaar. ‘Parijs’ heeft inmiddels meer dan 25 miljoen views op YouTube en Kenny B mocht zich op 100%NL de grootste klapper van 2015 noemen. Ook is ‘Parijs’ de meest gestreamde Nederlandstalige track van 2015 op Spotify.

De afgelopen tijd is Kenny B door heel Nederland getrokken met zijn muziek. Met een gouden album en de 7x platina single ‘Parijs’ op zak gaat Kenny B in 2017 verder langs de poppodia en de festivals. In het voorjaar zal Kenny b weer met een nieuwe single komen en later dit jaar met een nieuw album.

Voor dit concert zijn er ook fysieke kaarten te koop bij Platenhuis ’t Oor (je kunt alleen contant betalen!)


Jett Rebel vr 20 okt ‘17
AVROTROS muziekcafé za 21 okt ‘17
Word lid van onze nieuwsbrief

Meld je aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief

En blijf op de hoogte van het laatste nieuws en de nieuwste shows.

Verstuur

Binnenkort in De Vorstin:

Volg ons op spotify