Komodo Bekend van de radiohits Bengali Crown en Easy Prey
vrijdag 07 apr ‘23
open: 20:00u | start: 20:30u
muziek | Kleine zaal

Tijdens de Patat Met-editie van 15 oktober 2021 speelde Komodo op de golf van hun succes met singles als Bengali Crown, Easy Prey en Devil’s Short Hand onze kleine zaal helemaal plat. Nu is het tijd voor een eigen headliner show!

Wanneer je Komodo zegt dan zeg je; exotic indie-rock & roll. Een brouwsel vol magische spreuken van over de hele wereld, ontworpen om je dag en nacht te laten dansen. Psychedelische rock gepeperd met niet-westerse geluiden en onverwachte instrumenten, geleverd in een killer, high-energy live-show. Een beetje vreemd, een beetje rauw, maar de melodieën blijven nog dagen in je hoofd rondzweven.

Na de release van het debuutalbum in 2019 heeft Komodo op verschillende prestigieuze festivals als Noorderslag en Grasnapolsky gespeeld. Ze speelden ook op de gerenommeerde Franse festivals Transmusicales de Rennes en Printemps de Bourges. In maart 2022 bracht Komodo hun tweede album – getiteld Barbarians – uit. Singles Lost Kids en Easy Prey werden beide hits op o.a. NPO Radio 2, Radio Veronica en 3FM. Easy Prey schopte het zelfs tot ‘Radio 2 TopSong’.

 

 

De nieuwe single “User” is de eerste rijpe vrucht uit een sessie in de Belgische Ardennen en een voorbode voor nog veel meer moois. In april 2023 gaat de band weer op tour in Nederland.

 


The Laundry BigBand ft. Ruud Breuls ma 3 apr ‘23
Tropical Night za 8 apr ‘23
Word lid van onze nieuwsbrief

Meld je aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief

En blijf op de hoogte van het laatste nieuws en de nieuwste shows.

Verstuur

Volg ons op spotify