;
Hollandse Avond ft Gooische Zangers
vrijdag 18 okt ‘19
open: 20:00u | start: 21:00u
vvk € 7,50 | deur € 10
muziek | Grote zaal

Helaas moet De Vorstin het event Koningsnacht Hollandse Avond ft Gooische Zangers en Goois Vrouwenkoor verzetten wegens onvoorziene omstandigheden.

De nieuwe datum van Hollandse Avond ft Gooische Zangers en Goois Vrouwenkoor is: 18 oktober 2019

Gooische Zangers
Aan wie laat je de klus over om Koningsnacht, een oer-Hollands feest, in te luiden? Exact! De toppers van Gooische Zangers. Deze veelzijdige groep zangers garanderen op 26 april een avond vol entertainment en Hollands plezier. Exact hoe Koningsnacht is bedoelt! Gooische Zangers bestaat uit Ingrid Simons, Jeffrey Tanis, Johan van Kettenburg, Wout de Bruin, Dave de Graaf en Dave Groenendijk. Wie er in 2018 bij was in de Vorstin weet dat dit een groot meezing spektakel is.

Goois Vrouwenkoor
Het Goois Vrouwenkoor bestaat uit liefst 150 stralende vrouwenstemmen, zo helder als kristal. Ingetogen of swingend, gevoelig of energiek. Deze dames kunnen het sowieso. In Hilversum (en de verre omstreken) kent iedereen wel iemand bij het Goois Vrouwenkoor. En of je nu van links of van rechts komt, groot of klein bent of van zoet of zout houdt.. Bij het Goois Vrouwenkoor zijn ruim 150 karaktervolle individuen samengesmolten tot een onneembaar fort. De repetities veranderen telkens in een klein feest, stel je voor hoe groot het feest gaat worden als ze bij Hollandse Avond Koningsnacht op ons podium staan?!


Groepstickets verkrijgbaar!

Omdat feesten met een groepje altijd leuker is dan de solonaise doen, hebben we voordelige groepstickets gemaakt voor ons Koningsnacht feestje. Er zijn maar een beperkt aantal groepstickets beschikbaar dus kijk snel in de ticketshop voor de tickets!


Patat Met vr 18 okt ‘19
Navarone vr 25 okt ‘19
Word lid van onze nieuwsbrief

Meld je aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief

En blijf op de hoogte van het laatste nieuws en de nieuwste shows.

Verstuur

Binnenkort in De Vorstin:

Volg ons op spotify