;
Kool komt binnen Albumpresentatie Madelijne Kool
dinsdag 18 apr ‘17
open: 20:00u | start: 20:00u
vvk € 5,50 | deur € 5,50
muziek |

Madelijne heeft een verhaal te vertellen. Eigenlijk geldt dat voor al haar liedjes. Meestal schrijft ze in het Nederlands. Het kan gaan over alles. ‘De liefde’ doet het natuurlijk altijd goed. Maar het kan ook gaan over wijn, de buienradar of Gordon. Haar muziek bevindt zich op het snijvlak van pop, theater en jazz. “Annie M.G. Schmidt meets Norah Jones”. Dinsdag 18 april presenteert Kool, met live band, haar album ‘Kool komt binnen’, geproduceerd door Sander Geboers (de muzikale rechterhand van Claudia de Breij).

Geboers formeerde een geweldige band: drummer Lean Robbemont (Waylon), bassiste Phaedra Kwant (3J’s), gitarist Clemens Blacquiere (Borsato), pianist/accordeonist Amir Swaab en pianist/bandleider Nicolaas Duin.

Kool schreef de teksten, o.a. John Ewbank en Sander Rozeboom (IOS) tekenden voor de composities. Daarnaast wordt er ook een bijzondere versie van ‘Nothing Rhymed’ van Gilbert O’Sullivan vertolkt.

Voor haar album ontving Kool een beurs van cultuurfonds SENA en realiseerde ze een groot deel van de funding dankzij crowdfundingsplatform Voordekunst.nl. Madelijne Kool is cabaretière, songwriter en schrijver van het Kleine Grote Geluk Boek en Robin’s Wonderlijke Reis.


Comedy Cowboys do 20 apr ‘17
Word lid van onze nieuwsbrief

Meld je aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief

En blijf op de hoogte van het laatste nieuws en de nieuwste shows.

Verstuur

Binnenkort in De Vorstin:

Volg ons op spotify