Krachtstroom: Reject The Sickness Verplichte kost voor elke liefhebber van Metal, Hardrock en alles daartussen!
vrijdag 14 apr ‘17
open: 20:00u | start: 20:30u
vvk € 8 | deur € 8
muziek |

Het is weer hoog tijd om een avond keihard te rammen! En waar doe je dat nu beter dan in de Vorstin, tijdens Krachtstroom! Vanavond staat Reject The Sickness klaar om de zaal volledig af te breken.

Reject The Sickness
Melodieuze deathmetal met een flinke scheut metalcore en gitzwarte teksten. Met shows op Graspop, Antwerp Metal Fest en Mons Metal Meeting is het Belgische vijftal Reject The Sickness sinds 2010 een onmisbare kracht in de metalscene. Vocalist Guy werkt als maatschappelijk dienstverlener, waar hij inspiratie haalt voor de loodzware onderwerpen en teksten. Wie de jongens van Reject The Sickness vraagt naar muzikale invloeden, krijgt een waslijst van namen. Elk lid van de band heeft zo zijn eigen voorkeuren, gaande van Animals As Leaders over Five Finger Death Punch en Iron Maiden tot Decapitated of Volbeat. De zeer uiteenlopende smaken van de bandleden is de ruggengraat van de metal machine die we Reject The Sickness noemen.

As Prayers Fail
As Prayers Fail is een Hardcore/Metalband uit Rotterdam. Sinds 2010 spelen ze hun energieke shows op verschillende podia in binnen en buitenland. Ze staan nooit stil en zijn altijd hard aan het werk om zichzelf te vernieuwen. Gortige riffs, meeslepende melodieën en een overweldigende sound is wat je kan verwachten van deze gedreven band. Ze hebben zojuist hun derde plaat ‘Buried At Home’ uitgebracht en zijn klaar om op het podium te knallen met hun gloednieuwe, energieke en dynamische setlist.

Facelifter
Facelifter is een Nederlandse extreme metal band die bestaat uit vijf zeer gedisciplineerde jonge mannen; Mike van den Heuvel, Dave Meester, Johan Girard, Sid van Kastel en Bastiaan Koster. Ze hebben elkaar leren kennen op de Metal Factory in Eindhoven, en zijn vervolgens op eigen houtje met deze band aan de slag gegaan. En dat gaat ze goed af tot nu toe. Ze hebben in anderhalf jaar tijd een flink aantal keer opgetreden, en hun nummers geperfectioneerd. Alle vijf bezitten zij een enorme lading talent en daarnaast ook een goede dosis wilskracht. Keer op keer geven ze spetterende optredens, waaraan duidelijk te zien is dat ze hun hart en ziel erin stoppen. Het showelement is dan ook zeker aanwezig bij deze band.

Dock 83
Dock 83 is een melodieuze hardcore/metalcore band uit Utrecht. Op 20 april brengt het viertal hun debuutalbum ‘Ceylon’ uit. Dock 83 heeft eerder twee EP’s uitgebracht die het erg goed deden in de Nederlandse media. DutchScene is al fan en wij al helemaal.

Dit concert is gratis voor Membercardhouders. Zij kunnen hun gratis ticket op de avond zelf bij de kassa afhalen.

Voor dit concert zijn er ook fysieke kaarten te koop bij Platenhuis ’t Oor (je kunt alleen contant betalen!)


Soulmachine vr 14 apr ‘17
Word lid van onze nieuwsbrief

Meld je aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief

En blijf op de hoogte van het laatste nieuws en de nieuwste shows.

Verstuur

Binnenkort in De Vorstin:

Volg ons op spotify