;
Krachtstroom: Distillator + Altar + Hordearii
vrijdag 09 mrt ‘18
open: 20:00u | start: 20:30u
vvk € 12,50 | deur € 12,50
muziek

Het is weer hoog tijd om een avond keihard te rammen! En waar doe je dat nu beter dan in de Vorstin, tijdens Krachtstroom? Op vrijdag 9 maart staan DISTILLATOR, Altar en Hordearii klaar om de zaal volledig af te breken.


DISTILLATOR
De headliner van deze avond is de 3-koppige thrash metal band uit Enschede DISTILLATOR. Sinds de release van hun verpletterende debuutalbum “Revolutionary Cells” in 2015, wordt DISTILLATOR beschouwd als een van de belangrijkste nieuwkomers in de Nederlandse metal scene. De band onderscheidt zich door hun hoge screams, snelle gitaarriffs, energieke live-shows en de karakteristieke old-school looks.

DISTILLATOR speelde o.a. op 70.000 Tons Of Metal Festival, toerde Europa twee keer met Vektor en Metal Church en ondersteunende de metal titanen Gojira, Anthrax (2x) en Testament. Hun tweede concept album introduceert meer diversiteit, melodie en karakter dan zijn voorganger en heeft elementen die verder gaan dan het thrash metal-genre. Met “Summoning the Malicious” is DISTILLATOR klaar voor de Volgende stap in het veroveren van de wereld!

Altar
Altar is een Nederlandse deathmetalband, afkomstig uit het Drentse Coevorden. De band werd in 1992 opgericht en bracht in hetzelfde jaar hun eerste demo uit die goed verkocht. Het jaar daarop bracht de band hun eerste album uit, getiteld Youth Against Christ. Sindsdien bracht de band vijf albums uit. Altar trad in 1996 op de Dynamo Open Air en in 1998 op het Lowlands Festival. in 2001 besloot de band er mee te stoppen. Nu, in 2018, is de band weer terug en klaar om het metal landschap te veroveren.

Hordearii
‘Wat is een Hordearii?’ Een bijnaam gegeven aan gladiatoren die voor hun vrijheid vochten. Iets wat vandaag de dag relevant is.
Hordearii maakt een combinatie van death en thrash metal. Breaks afgewisseld met intense blastbeats en felle gitaren, waardoor het geluid van de band modern aggressief is.

Voor dit concert zijn er ook fysieke kaarten te koop bij Platenhuis ’t Oor (je kunt alleen contant betalen!)


Avrotros Muziekcafé za 10 mrt ‘18
Word lid van onze nieuwsbrief

Meld je aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief

En blijf op de hoogte van het laatste nieuws en de nieuwste shows.

Verstuur

Binnenkort in De Vorstin:

Volg ons op spotify