;
Krachtstroom Presents: American Head Charge Verplichte kost voor elke liefhebber van metal, hardrock en alles daartussen!
vrijdag 22 sep ‘17
open: 20:00u | start: 20:30u
vvk € 19 | deur € 19
muziek

Het is weer hoog tijd om een avond keihard te rammen! En waar doe je dat nu beter dan in de Vorstin, tijdens Krachtstroom? Op 22 September staan American Head Charge (USA), LIV SIN (SWE), In Death (AUS) en Reptil (DE) klaar om de zaal volledig af te breken.

American Head Charge (USA)
In 2001 brak American Head Charge door in Amerika met hun debuutalbum ‘The War of Art’. Een album dat het beste kan worden omschreven als bijzonder en gevaarlijk, en misschien nog wel belangrijker; écht anders! De combinatie van de industriële grind van Ministry en Marilyn Manson en de experimentele melodieën van Faith No More zorgde ervoor dat de band dat jaar mee mocht op een wereldtour met Slipknot.
Sinds die tijd doorstond de band de dood van gitarist Bryan Ottosonm talloze tours, en zijn ze zelfs even van de aardbomen verdwenen. Maar inmiddels is de band terug! Gewapend met nieuwe muziek en harde gitaarriffs. American Head Charge’s geluid blijft diepgeworteld in in catchy alternatieve metal. Industriële intermezzo’s en groovy hardheid.

In Death (AUS)
Vijfkoppige metalband ‘In Death…’ tourde, gedreven door hun passie voor live shows en ‘good times’ al door de U.S.A. en Australië, op 22 september zie je ze bij Krachtstroom in de Vorstin.
De Australische metalband combineert een eclectische mix van stijlen en valt hiermee niet te categoriseren in een specifiek subgenre. Of je nu wel of geen fan bent van metal. Deze band blaast je hoe dan ook weg.

LIV SIN (SWE)
Vanuit de donkere stranden van Zuid-Zweden verscheen Liv ‘Sin’ Jagrell de krachtige vocaliste van rockers Sister Sin. In hun 13 jarige-carrière verkocht Sister Sin al duizenden albums en tourde de hele wereld rond. Ze deden eerder al de support van Slay en King Diamond en waren al onderdeel van Revolver magazine’s ‘Hottest Chicks in Metal’-tour.

Toen Sister Sin in 2015 stopte wist Liv dat ze nog veel meer te geven had aan haar fans en werd LIV SIN geboren.

Reptil (DE)
De laatste toevoeging aan de lineup is Reptil uit Duitsland! Reptil zal de avond openen met een set spijkerharde metal vol industrial en electronic invloeden en een unieke podiumact. Zien is geloven!

Voor dit concert zijn er ook fysieke kaarten te koop bij Platenhuis ’t Oor (je kunt alleen contant betalen!)


Patat Met: Aestrid + Black Oak + Midas vr 22 sep ‘17
Word lid van onze nieuwsbrief

Meld je aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief

En blijf op de hoogte van het laatste nieuws en de nieuwste shows.

Verstuur

Binnenkort in De Vorstin:

Volg ons op spotify