;
Krachtstroom: Grim Ordeal + X-Tinxion + Disquiet Verplichte kost voor elke liefhebber van Metal, Hardrock en alles daartussen!
vrijdag 07 jul ‘17
open: 20:00u | start: 20:30u
vvk € 7,50 | deur € 7,50
muziek

Het is weer hoog tijd om een avond keihard te rammen! En waar doe je dat nu beter dan in de Vorstin, tijdens Krachtstroom? Vanavond staan Grim Ordeal, X-Tinxion en Disquiet klaar om de zaal volledig af te breken.

Disquiet
Disquiet is een thrash-/ deathmetalband uit Utrecht, sinds 2008 actief. De band heeft twee cd’s opgenomen, is getekend bij Soulseller records en kreeg internationaal lovende reviews op “The Condemnation” (2016) waarbij 10 maal eremetaal werd gehaald in de Aardschok.

X-Tinxion
X-Tinxion is een thrashmetal band die invloeden uit andere genres integreert in old-school thrash metal om zo een heel eigen, herkenbaar geluid te creëren. X-Tinxion is meer dan female-fronted thrash. Alles komt voorbij: van ijzingwekkende screams tot donkere grunts en zwevende cleane vocalen met een enorm bereik. X-Tinxion overbrugt de kloof tussen moderne en authentieke nostalgische thrash.

Grim Ordeal
Deventer metalband Grim Ordeal is het best te omschrijven met ‘Straight in your face!’. De muziek van Grim Ordeal bevindt zich ergens op de scheidingslijn van thrash metal, groove metal en metalcore. Technische gitaarpartijen, ruige vocalen en tempowisselingen zorgen voor de Grim Ordeal sound.

In de winter van 2011 heeft Grim Ordeal een 3-track demo uitgebracht, welke goed is ontvangen door het publiek en heeft een aantal goede recensies ontvangen door verschillende magazines/e-zines zoals Lords of Metal, Wings of Death, Aardschok en Zware Metalen. Op deze demo staan drie nummers, welke de sound van de band uitstekend weergeeft.

Voor dit concert zijn er ook fysieke kaarten te koop bij Platenhuis ’t Oor (je kunt alleen contant betalen!)


Sunday Afternoon Jazz met o.a. Ack van Rooijen & David Dam zo 16 jul ‘17
Word lid van onze nieuwsbrief

Meld je aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief

En blijf op de hoogte van het laatste nieuws en de nieuwste shows.

Verstuur

Binnenkort in De Vorstin:

Volg ons op spotify