;
Krachtstroom Presents: No Turning Back + WRCKG + Take No Prisoners
vrijdag 09 feb ‘18
open: 20:00u | start: 20:30u
vvk € 10 | deur € 10
muziek

Het is weer hoog tijd om een avond keihard te rammen! En waar doe je dat nu beter dan in de Vorstin, tijdens Krachtstroom? Op vrijdag 9 februari staan No Turning Back, WRCKG en Take No Prisoners klaar om de zaal volledig af te breken.

No Turning Back

Hoewel No Turning Back al twintig jaar over de hele wereld optreedt, spelen de mannen gek genoeg maar weinig in Nederland. Maar, die keren dat ze op Hollandse bodem zijn, is de show ook écht bijzonder. No Turning Back kan met recht de grootste Europese hardcore band ooit worden genoemd. Wereldwijd veranderen zalen in een mum van tijd in kolkende moshpits en een zee van stagedives. Met regelmaat wordt de band zelf overstemd door enthousiast meezingend publiek. No Turning Back is niet meer weg te denken uit de wereldwijde hardcore scene. No Turning Back schrijft, zeker als Nederlandse band, absoluut geschiedenis.

WRCKG

WRCKG (Wreckage) is een melodic-hardcore band uit Utrecht. Hun muziek is het best te omschreven als heel hard met een emotioneel randje. Snelle, chaotische riffs met harde breakdowns worden afgewisseld met emotionele spoken word stukjes. WRCKG is klaar om Europa te veroveren met hun unieke sound en energieke live optredens.

Take No Prisoners

Take No Prisoners heeft in korte tijd een grote indruk achtergelaten bij de fans. Met een verfrissende blik op verschillende sociale aspecten en levensverhalen die vertellen over hun dagelijkse obstakels, wisten de band al snel een plekje in het hart van menig bezoeker te veroveren. De muziek van het Amsterdamse vijftal kan het best beschreven worden als melodische hardcore, met invloeden uit zowel Emo als Youth Crew Hardcore. Ieder optreden vlamt en de aandacht wordt constant opgeëist.


Samplers vr 9 feb ‘18
Word lid van onze nieuwsbrief

Meld je aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief

En blijf op de hoogte van het laatste nieuws en de nieuwste shows.

Verstuur

Binnenkort in De Vorstin:

Volg ons op spotify