;
KX Talent Live Live uitzending
zondag 22 okt ‘17
open: 14:00u | start: 15:00u
muziek

Voor de tweede keer in de Vorstin: KX TALENT LIVE! Op 22 oktober staan The Silverfaces live in de uitzending. De uitzending duurt van 15:00 tot 17:00 en is gratis toegankelijk!

KX Radio heeft het platform KX Talent in het leven geroepen. De KX Talent acts zullen op allerlei wijze gesteund worden: door middel van air play, interviews, een optreden tijdens de ‘KX Talent Live’ uitzendingen vanuit de Vorstin in Hilversum en aandacht op sociale media. De huidige KX Talent acts zijn: Colin Waters, PEER, The Curious Incident, Amartey, TRAUDES en The Silverfaces.

Op 22 oktober vindt de tweede locatie-uitzending plaats in de Vorstin in Hilversum van 15:00 tot 17:00 uur met een optreden van The Silverfaces.

The Silverfaces
The Silverfaces wonnen in het eerste jaar van hun bestaan de Amsterdamse Popprijs wat o.a. resulteerde in shows op Noorderslag, Paaspop en Lowlands. En toen werd het stil, een stilte die nu oorverdovend wordt verbroken met de release van de eerste studio-opnames van de band. De EP telt 5 stevig rockende songs met bluesy inslag en volop ruimte voor de talenten van Jesse Koch (zang/gitaar), Martin Scheppink (keys backings), Javier Den Leeuw (bas) en Nienke Overmars (drums). De band is nu (terecht) KX Radio Talent.


China Crisis + The Dutch do 26 okt ‘17
Word lid van onze nieuwsbrief

Meld je aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief

En blijf op de hoogte van het laatste nieuws en de nieuwste shows.

Verstuur

Binnenkort in De Vorstin:

Volg ons op spotify