;
U2 tribute by L.A.vation The World’s Greatest (USA)
zaterdag 19 mei ‘18
open: 20:00u | start: 20:15u
vvk € 22,50 | deur € 22,50
muziek

Met de tributeband L.A.vation uit Amerika draait het op zaterdag 19 mei allemaal om de muziek van U2. De band uit Los Angeles heeft in dit genre inmiddels een flinke naam opgebouwd. Volgens de liefhebbers komt geen andere tribute- of coverband visueel en muzikaal zo dicht bij de echte U2 als L.A.vation.

L.A.vation is meer dan alleen een U2 coverband. L.A. Vation heeft zichzelf op een verbazingwekkend, nauwkeurige manier een U2 tribute eigen gemaakt, met een show vol memorabele elementen uit het verleden- en heden van U2 en met de nadruk op trots, passie en respect voor het origineel uit Dublin.

Onder leiding van de onvergelijkbare Jason Thiesen als Bono, heeft dit kwartet geen middel onbeproefd gelaten om de meest accurate Tribute to U2 te zijn en daarmee dé ode te brengen aan de grootste band van hun generatie! Samen met Bart Davis, die zich het gitaarspel van The Edge heeft eigen gemaakt, bassist John Classick die de lage tonen van Adam Clayton precies weet te spelen en drummer/muzikaal leider Jorgen Ingmar Alofs die trouw blijft aan zijn real-life tegenhanger Larry Mullen vormen zij the next best thing.

Ervaar zelf waarom deze band The Worlds Greatest U2 Tribute wordt genoemd!

Voor deze show zijn ook fysieke kaarten verkrijgbaar bij platenzaak ’t Oor! Je kunt alleen contant betalen.


Sunday Afternoon Jazz ft. Greetje Kauffeld & Ben Sims & Tom Beek zo 20 mei ‘18
Word lid van onze nieuwsbrief

Meld je aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief

En blijf op de hoogte van het laatste nieuws en de nieuwste shows.

Verstuur

Binnenkort in De Vorstin:

Volg ons op spotify