;
Lachy Doley Group (AUS) De beste blues, soul en rock Hammond organist van Australië
zaterdag 26 mei ‘18
open: 21:00u | start: 21:00u
vvk € 19,50 | deur € 19,50
muziek

Lachy Doley, de Jimi Hendrix van het Hammond orgel, is de beste blues, soul en rock Hammond organist van Australië. Het nieuwe album ‘Conviction’ heeft hem wereldwijd op de kaart gezet. Hoog tijd voor een bezoek aan Nederland. Op 26 mei komt hij naar Hilversum!

Lachy Doley speelde in de studio en op tour met artiesten als Glenn Hughes, Steve Vai en onlangs nog met Joe Bonamassa. In 2010 zag Lachy Doley Group het licht. Sindsdien is het een continue cyclus van opnemen en touren.

Lachy Doley Group heeft een unieke mix van klassieke en soms enorm traditionle blues. Een power trio van bas, drums en een gierende Hammond. Hoogtepunten uit hun carriere zijn onder andere twee shows met niemand minder dan BB King en opnames met Joe Bonnamassa’s album Betty Davis Songbook.

Gregory Ackerman

Multi-instrumentalist Gregory Ackerman zal het voorprogramma verzorgen. De singer/singwriter is geboren en opgegroeid in Los Angeles. Zijn muziek weerspiegelt zijn kijk op de wereld, de mensen van de wereld en de actuele gebeurtenissen die de geschiedenis van de wereld bepalen door middel van een gemakkelijk te luisteren akoestische vibe.


Open Podium zo 27 mei ‘18
Word lid van onze nieuwsbrief

Meld je aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief

En blijf op de hoogte van het laatste nieuws en de nieuwste shows.

Verstuur

Binnenkort in De Vorstin:

Volg ons op spotify