;
Laura Fygi meets Trio Malando
vrijdag 16 jun ‘17
open: 20:00u | start: 20:30u
vvk € 20 | deur € 22,50
muziek |

In de theatervoorstelling Laura Fygi meets Trio Malando wordt de zangeres begeleid door multitalenten Ernö Olah op viool, klarinet en zingende zaag, Gert Wantenaar op accordeon, bandoneon, mondharmonica en piano en Danny Malando op contrabas en gitaar. Geniet van een zeer gevarieerd programma: een beetje latin, een snufje jazz én (om het af te maken): een toefje Hongaars. Bovendien is er ruimte voor humor en nauwe betrokkenheid van het publiek. Reken dus maar op een knusse en interactieve voorstelling!

Laura Fygi is inmiddels 26 jaar solo zangeres en heeft 15 cd’s op haar naam. Ze is net zo veelzijdig als de muzikanten die haar in dit programma bij staan nen zingt jazz en latin in diverse talen waaronder Engels, Frans, Portugees en Spaans. Wat is het geheim van haar succes? Dat is de combinatie van een aantal dingen. Om te beginnen: ze kan fantastisch zingen. Een husky stem met een prachtige dictie en een fantastische timing, die al eens is vergeleken met die van Peggy Lee, en de intimiteit van Julie London. Ze heeft een internationale uitstraling die haar in staat stelt met hetzelfde gemak in Ronnie Scotts Jazz club in Soho te staan als op de allergrootste podia in vrijwel alle wereldsteden. Ze ziet er wondermooi uit en is even Latin als Jazzy. Maar het allerbelangrijkste is dat Laura een storyteller is, iemand die van een song een verhaal weet te maken zodat die rechtstreeks vanuit haar hart het jouwe raakt. Terwijl het ook nog eens swingt als een trein!

Ernö Olah speelt al ruim 44 jaar als concertmeester bij het Malando Orkest. Kenmerkend voor zijn vioolspel zijn superieure techniek, bezieling en muzikale zeggingskracht.
Danny Malando begon op zijn zesde met pianoles, vanaf zijn achtste bespeelde hij de drums en later ook basgitaar. In 1987 maakte hij zijn debuut bij het Malando tango orkest waarvan hij inmiddels sinds 1999 orkestleider is.
Gert Wantenaar is afgestudeerd op klassiek accordeon en lichte muziek piano is door het Malando Orkest ook bandoneon gaan spelen.

Voor dit concert zijn er ook fysieke kaarten te koop bij Platenhuis ’t Oor (je kunt alleen contant betalen!)Patat Met: The Black Marble Selection + Dakota + MOOON vr 16 jun ‘17
Word lid van onze nieuwsbrief

Meld je aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief

En blijf op de hoogte van het laatste nieuws en de nieuwste shows.

Verstuur

Binnenkort in De Vorstin:

Volg ons op spotify