;
Laura Sjin EP-release Nederlandstalige americana-pop
donderdag 01 feb ‘18
open: 20:00u | start: 20:30u
vvk € 2,51 | deur € 2,50
muziek

En op de bodem van het konijnenhol vond ze een EP met daarop de woorden ‘release mij’, dus dat deed ze. Na meer dan 12.000 streams op eerste single ‘Tot die tijd’ en de tweede single ‘Wat je voelt’ op komst, maken wij ons alvast klaar voor de lancering van de gehele EP van Laura Sjin op donderdag 1 februari in Podium de Vorstin.

Een klein, doch dapper meisje besloot in 2016 haar hersenspinsels op muziek te zetten. De bandjes uit de vorige hoofdstukken waren leuk, maar die waren Laura Sjin niet Nederlandstalig genoeg. Het liefst maakt ze persoonlijke liedjes over diepzinnige onderwerpen, met kinderlijk simpele formuleringen, waardoor er na het spelen onder haar publiek een kalmerende waar maak ik me eigenlijk zo druk om?-gedachte heerst. Dat deze liedjes stiekem bedoeld zijn om voornamelijk haarzelf te kalmeren, is geheim.

Tijdens haar solo wandeling over het magische pad van de muziekwereld, mocht ze al op de speelplaats van 3fm bij Giel een liedje komen spelen en samen met vier stoere jongens, onder wiens begeleiding de muziek nog meer op kon stijgen mee met de ‘Herman Brood Academie on tour’.

“Hoe klinkt zoiets dan?” Vroeg de boze wolf toen hij samen met Roodkapje naar het volgende hoofdstuk van hun sprookje liep. “Ja,” zei Roodkapje, “Gitaar-achtig, americana-achtig, maar bovenal Laura-achtig.” En toen at de wolf haar op. En schreef Laura er een liedje over.

Laura (20) zit nu in het derde jaar van de Herman Brood Academie en is live zowel solo te horen als met mede-studenten Dirk Scholten, Tom Baartmans en Roger Wijdeveld. Vanavond betreedt ze het podium in de laatstgenoemde samenstelling voor haar EP-release.

 


Avrotros Muziekcafé za 3 feb ‘18
Word lid van onze nieuwsbrief

Meld je aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief

En blijf op de hoogte van het laatste nieuws en de nieuwste shows.

Verstuur

Binnenkort in De Vorstin:

Volg ons op spotify