;
Left Hand Freddy (Blues Tavern) Presented by Hoochie Mama's Blues Tavern
zondag 06 jun ‘21
open: 15:30u | start: 16:00u
vvk € 15 | deur € 15
muziek | Kleine zaal

Dit is het verplaatste evenement van 4 oktober 2020. Tickets blijven geldig voor deze nieuwe datum. Tickethouders hebben een mail ontvangen met meer informatie.

Left Hand Freddy is inmiddels uitgegroeid tot een bluesinstituut in Nederland, maar ook ver daarbuiten, getuige de vele lofuitingen in de (inter)nationale pers.

De band rond gitarist/ zanger/entertainer Left Hand Freddy draait al tientallen jaren mee en speelde door de jaren heen o.a op het Leberkusener Jazzfestival (Duitsland), het Gloucester Bluesfestival (Groot-Brittannië), het Nuit de Blues (Frankrijk), het Sziget Festival (Hongarije) en in de Londense 100 club.

In de huidige samenstelling met drumlegende Hans Waterman (Cuby & The Blizzards, Solution, Pretty Things), zoon Berend Reining op gitaar en André van der Werf op bas werd de laatste cd SOUL STRINGS uitgebracht.

Live is de band onverslaanbaar, getuige de recensie in Bluesmagazine: “Weergaloze band, wat een spelvreugde: een parel op de kroon van de Nederlandse bluesmuziek! Fred is een werkelijk fabuleuze, virtuoze gitarist, entertainer en showman die de sterren van de hemel speelt en de zaal in no time op de kop zet.”


Jimmy Rosenberg - extra show | De Vorstin Lentesessies vr 28 mei ‘21
Dulfer 80 | De Vorstin Lentesessies vr 18 jun ‘21
Word lid van onze nieuwsbrief

Meld je aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief

En blijf op de hoogte van het laatste nieuws en de nieuwste shows.

Verstuur

Binnenkort in De Vorstin:

Volg ons op spotify