;
Legends of Rock Met Van Halen by Van Hagar, Deep Purple by Stormbringer en Ronnie James Dio by The Dutch Disciples
zaterdag 12 jan ‘19
open: 20:00u | start: 20:30u
early bird € 15 | vvk € 17,50 | deur € 22,50
muziek | Grote zaal

De internationale LEGENDS of ROCK Tribute Tour komt wederom naar Podium de Vorstin voor een spetterende Classic Rock Night met Van Halen by Van Hagar, Deep Purple by Stormbringer en Ronnie James Dio by The Dutch Disciples. Alle hits zoals o.a. Jump, Running With The Devil, Smoke On The Water, Child In Time, Since You’ve Been Gone, Long Live Rock ’n Roll en de beste albumsongs van genoemde wereldbands zullen  worden gespeeld.

De LEGENDS of ROCK Tribute Tour is in het leven geroepen om de beste tribute- en coverbands in Nederland, België en Duitsland een podium te bieden waarop hun dynamische shows optimaal tot hun recht komen. Een Classic Rock-ervaring voor de liefhebbers. 

Van Halen by Van Hagar
Van Hagar is een Nederlandse tribute to Van Halen, met een accent op het werk van het Hagar-tijdperk. Uiteraard komen ook alle grote hits met David Lee Roth aan bod. De band bestaat uit vijf gedreven en ervaren musici, die geen look-a-like band is. Het draait vooral om de beleving van de typische sound en feel van ‘toen’: energieke, vette riff-gebaseerde tracks die iedereen graag weer eens live hoort. Tracks als I’m The One, Runnin’ With The Devil, Amsterdam, Hot For Teacher, Top Of The World, Why Can’t This Be Love, Judgement Day, Dreams, Man On A Mission, Poundcake, maar bijvoorbeeld ook de door iedereen gekende Jump, Eruption en Right Now passeren de revue.

Deep Purple by Stormbringer
Stormbringer is een van de meest authentieke Deep Purple tribute bands in Nederland. De band bestaat uit gelouterde muzikanten met een gemeenschappelijke liefde voor Classic Rock en Deep Purple in het bijzonder! Een herschepping van het beeld en geluid van Deep Purple. Met oog voor detail van het origineel, maar tegelijkertijd met een energieke en denderende uitvoering van legendarische songs als Highway Star en Burn en het zinderende en meeslepende Mistreated en Child In Time. Stormbringer beschikt met het Deep Purple repertoire over enkele van de meest fantastische stukken rockmuziek die ooit zijn gemaakt. Een typische Stormbringer-set weerspiegelt het hele spectrum van Deep Purple, vanaf de eerste hit Hush uit 1968 tot aan de verrassende reünie van de klassiek MK II line up van 1984. Ongeacht welke versie van Deep Purple je voorkeur heeft, de Mark I Line up (Rod Evans & Nick Simper), MK II (Ian Gillan & Roger Glover), Mark’s III & IV (Glenn Hughes, David Coverdale & Tommy Bolin) met Stormbringer zul je versteld staan van de directe, pure brutale rockkwaliteit waar Deep Purple voor stond.

Ronnie James Dio by The Dutch Disciples
Tribute to één van de beste ‘Voices of Rock’: Mr. Ronnie James Dio. The Dutch Disciples is een project van Praying Mantis & AYREON zanger John Jaycee Cuijpers. Hij zingt in meerdere tributebands, maar zijn hart ligt nog steeds bij één van zijn grootste voorbeelden: Ronnie James Dio. Deze band werd pas medio 2017 opgericht en wil jullie er graag van overtuigen dat de muziek van Rainbow, Black Sabbath en DIO uit de Ronnie James Dio periode nog steeds uniek is en echte klassiekers zijn!

Voor dit concert zijn er ook fysieke kaarten te koop bij Platenhuis ’t Oor (je kunt alleen contant betalen!)


Film Quiz wo 16 jan ‘19
Word lid van onze nieuwsbrief

Meld je aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief

En blijf op de hoogte van het laatste nieuws en de nieuwste shows.

Verstuur

Binnenkort in De Vorstin

Volg ons op spotify